کد مطلب: 375162
یکشنبه ۱۳۹۸/۲/۲۹ - ۸:۵۷

گزارش تصویری/

حلیم؛ پای ثابت ضیافت‌های افطاری

مرصادنیوز: حلیم از معروف‌ترین غذاهای سنتی و محبوب در ایران است که در سفره‌های افطار ماه مبارک رمضان به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌شود

کارگاه پخت حلیم محله جوانشیر کرمانشاه معروف به "پل هوایی"

عکس؛ میثم عبدالهی

تصاویر

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

در چاه‌های نفت را فقط با اقتصاد توریسم می‌توان بست؛

سهم ناچیز ایران از پُردرآمدترین صنعت جهان /سایه‌روشن‌های صادرات نامرئی

مرصادنیوز: صنعت توریسم که از آن به عنوان صادرات نامرئی هم یاد می‌‌شود در شرایط تحریمی فعلی می‌تواند ارزآوری خوبی داشته باشد، اما همچنان بدون نقشه راه است.

پربازدیدها