سرویس: اجتماعی کد خبر: 432805 11:40 - 1402/01/05

وضعیت نابسامان اورژانس بیمارستان محمد کرمانشاهی در نوروز 1402

نارضایتی والدین کودکان بیمار از عدم حضور به‌موقع پزشک متخصص کودکان در اورژانس

نارضایتی والدین کودکان بیمار از عدم حضور به‌موقع پزشک متخصص کودکان در اورژانس

مرصاد نیوز: عدم حضور به‌موقع پزشک متخصص کودکان در اورژانس بیمارستان محمد کرمانشاهی در نوروز 1402 حجمی از نارضایتی بیماران را ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، همانطور که در دستورالعمل نحوه آنکالی و کشیک‌های مقیم پزشکان ابلاغیه وزارت بهداشت به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها آمده است، در ماده ۱ آن به تعاریف ذیل می‌رسیم:

پزشک اورژانس: پزشک عمومی (یا رزیدنت در بیمارستانهای آموزشی) است که برابر برنامه تنظیمی در اورژانس بیمارستان‌ها یا مراکز درمانی بصورت شبانه روزی به ارائه خدمات تشخیصی، درمانی و توان بخشی می‌پردازد.

پزشک متخصص مقیم: پزشک متخصصی است که در تمام طول ساعات مقرر برای کشیک (در خارج از ساعات اداری و روزهای تعطیل) در بیمارستان حضور داشته و انجام وظیفه می‌نماید.

پزشک آنکال: پزشک متخصصی است که در ساعات کشیک (در خارج از ساعات اداری و روزهای تعطیل) قابل دسترسی و احضار به بیمارستان می‌باشد.

بیمار اورژانس: به بیماری گفته می‌شود که به تشخیص پزشک اورژانس نیاز به ویزیت و رسیدگی فوری برای دریافت خدمات تشخیصی، درمانی و توانبخشی داشته باشد.

شاید در ذهن مخاطب این موضوع متبادر شود که هدف از تعاریف فوق چیست و ارتباط آن با مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی کودکان دکتر محمدکرمانشاهی چه می‌باشد؟ اینها تعاریفی است که برای یک اورژانس آمده و باید وجود داشته باشد، چه برسد به اورژانس مرکز مهمی چون مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی کودکان دکتر محمدکرمانشاهی با حساسیت بالای کار با کودکان.

اما اگر در ابتدای سال ۱۴۰۲ والدینی برای معالجه کودکشان به اورژانس این مرکز مراجعه می‌کردند معمولاً با صحنه‌ای مواجه می‌شدند که به شما گفته می‌شد صبر کنید تا پزشک بیاید؟!

حال در نظر بگیرید کودک دارای وضعیت اورژانسی که در روز اول سال۱۴۰۲ توسط والدینی که گاهاً از نگرانی شدید حاصل از بیماری کودکشان بی‌تاب‌تر و بی‌قرارتر از کودک بیمار خود می‌شوند، وقتی باعدم حضور پزشک معالج در اورژانس مواجه شده چه حالی پیدا کرده و این موضوع چه حجمی از نارضایتی بیماران را ایجاد کرده است. تازه باید صبر کنند که یک ساعت بعد از مراجعه‌شان به اورژانس، پزشک در اورژانس حضور پیدا کند.

ماجرا آن‌جا جالب‌تر می‌شود که بعد از یک ساعت پزشک معالج در اورژانس حضور پیدا کرده و برای کودک آزمایش و بالتبع دارو تجویز کرده‌است، به علت قطعی سامانه و نوشتن آزمایش در دفترچه بیمار، با وجود امضای رزیدنت به جای پزشک مقیم یا آنکال، هم آزمایش و هم داروی تجویز شده به صورت آزاد حساب شده و داروخانه هم بیمه بیمار را قبول نکرده است.

حال در پایان این ماجرای واقعی و تأمل‌برانگیزِ بیان شده شمارا دعوت می‌کنیم به خواندن دوباره تعاریف ابتدای متن و پاسخ به پرسش این سوال که کدام قسمت این ماجرای واقعی گفته شده با تعاریف فوق همخوانی دارد؟

 

انتهای پیام/

whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها