سرویس: اجتماعی کد خبر: 432844 13:59 - 1402/01/07

بهار طبیعت بدون بهار معنویت؛

کرمانشاه سینه‌ ستبر ایران اسلامی یا نمایشگاه روزه‌خواری و اباهه‎‌گری

کرمانشاه سینه‌ ستبر ایران اسلامی یا نمایشگاه روزه‌خواری و اباهه‎‌گری

مرصاد نیوز: امسال که فصل بهار طبیعت مقارن شده است با شروع فصل بهار معنویت یعنی ماه مبارک رمضان، متاسفانه در کرمانشاه نماد یا فضاسازی در این زمینه مشاهده نمی‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد ،مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در ابتدای امسال به تقارن بهار طبیعت تقارن با بهار معنویّت؛ ماه رمضان اشاره‌ای داشتند و چنین فرمودند که همچنان درباره‌ی بهار فرمودند که: «تن مپوشانید از باد بهار»، دلهایمان را در معرض این نسیم معنوی و الهی و معطّر بگذاریم.

یکی از وظایف شهرداری‌های هر شهر و دیاری ایجاد فضاسازی مناسب در آن شهر متناسب فرهنگ، مذهب و زمان آن است. مقوله‌ای که متاسفانه امروزه در شهر کرمانشاه مشاهده نمی‌شود.

امسال که فصل بهار طبیعت مقارن شده است با شروع فصل بهار معنویت یعنی ماه مبارک رمضان، متاسفانه در کرمانشاه نماد یا فضاسازی در این زمینه مشاهده نمی‌شود، به صورتی که اگر یک نفر که مسافر از شهری دیگر هیچ، از کشور دیگری وارد کرمانشاه شود اصلا متوجه ماه مبارک رمضان نمی‌شود.

‎‌این موضوع تا آن‌جا به مسئله‌ی ناراحت‌کننده و نگران‌کننده مردم شهیدپرور و انقلابی و مذهبی کرمانشاه تبدیل شده است که امام جمعه محترم کرمانشاه حضرت آیت‌الله علما صراحتاً این تذکر را به شهردار داده و فرمودند: «شهرداری باید فضای شهری را متناسب با ماه [مبارک] رمضان تغییر دهد» یا در بیان دیگر متذکر شدند که: «شهرداری باید شرایط را به گونه‌ای فراهم کند که ماه مبارک رمضان مثل نوروز نمود عینی پیدا کرده و مردم شاهد این تغییرات باشد».

ضمن تشکر از موضع انقلابی نماینده ولی فقیه استان کرمانشاه در تاریخ ۶ فروردین امسال، متاسفانه هنوز هیچ تلاش قابل توجهی در این زمینه از سمت شهرداری صورت نگرفته است که امید هست تا قبل پایان تعطیلات ۱۳ فروردین این مهم به سرعت صورت گیرد و چهره‌ی واقعی سینه ستبر ایران اسلامی بودن این شهر و دیار نمایان گردد.

 

انتهای پیام/

whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

آخرین مطالب

پربازدیدترین ها