مرصاد نیوز: مطرح شدن تاسیس تشکیلات اصلاح طلب "ندا" از سوی صادق خرازی با حاشیه هایی همراه بوده که ناشی از انحصارطلبی بازنشسته های سیاسی اصلاح طلب است.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی مرصاد، در هفته های گذشته اخباری در خصوص تاسیس تشکیلات جدیدی از سوی برخی از اصلاح طلبان مطرح شد که واکنش های متعددی را در پی داشته است.
تشکیلات ندا که از آن به عنوان تشکیلات نواصلاح طلبان یاد می کنند، گفته می شود که قرار است توسط صادق خرازی دیپلمات سابق ایرانی همکار سابق محمد جواد ظریف تاسیس شود.
خرازی سابقه فعالیت در سازمان ملل متحد به عنوان سفیر و نماینده دائم ایران، مسئولیت سفارت ایران در فرانسه و مشاور ارشد محمد خاتمی را در کارنامه فعالیت های سیاسی و دیپلماتیک خود دارد.
این دیپلمات سابق ایرانی امروز سعی دارد با تشکیل تشکیلات جدید نواصلاح طلبی بتواند مشکلاتی که در میان جناح اصلاح طلب به صورت جدی و ریشه ای مطرح است را حل و به قول خودش از این جناح سیاسی لایه برداری کند.
وی از ضرورت پوست اندازی اصلاحات یاد می کند و می گوید: حالا در روزگار پس از 24 خرداد احساس میشود زمان مناسب برای آن که اصلاحات پوستاندازی کرده و فصلی تازه از تلاش ملت ایران برای تاثیرگذاری بر سرنوشت خویش آغاز شود، فرارسیده است.
علت تاسیس تشکیلات ندا
اصلاح طلبان پس از فتنه 88 خود را به فضایی کشاندند که به کلی از تاثیرگذاری بر جریانات سیاسی درون حکومتی دور کنند و همین باعث شد که پایگاه اجتماعی آن ها به شدت کاهش یابد.
این جناح سیاسی که مرگ خود را در سال 88 رغم زد، امروز در تلاش است که به وسیله بازسازی مناسبات و تشکیلات خود بار دیگر خود را به صحنه سیاسی کشور بکشاند اما به نظر می رسد که برخی از چهره های این جریان از این اقدام ناراضی هستند.
برخی از واکنش های منفی از سوی اصلاح طلبان در مقابل این تشکیلات باعث شد که خرازی نسبت به آن ها واکنش نشان دهد و از آن گلایه کند.
وی در گفتگویی اظهار کرد: برخی این چند روز به نام اصلاح طلبی تا توانستند بر تشکل نو بنیاد «ندا» که فرزند خود اصلاحات است تاختند، بدون آنکه بخوانند و بدانند، تیغ بر چهره های جوان آن کشیدند. آنچنان از حق صحبت کردند که گویی سند مالکیت اصلاحات بنام آنهاست ومیراث پدرانشان است، به جای نقد ماهرانه به جای نقد محتوی، به شخصی سازی سیاست روی آوردند و گه گاه به دروغ و تهمت برای استحکام تحلیل خود روی آوردند، خوب این روش، روش درستی نیست، معقول و مقبول هم نیست: تهدید و ارعاب از هر کس و گروه که باشد مذموم است.
انحصار طلبی در اصلاحات موج می زند
خاتمی که چندی پیش اعلام کرد که دیگر نمی خواهد به صحنه سیاسی بازگردد، با اظهار نظری که بیش تر نشان از انحصارطلبی او بود، گفت: حضور تشکلهای مختلف در ذات اصلاح طلبی است و گروه های مختلف می توانند فعال باشند البته اولویت من فعال شدن تشکل های موجودی بود که بعضی از آنها محدود شدهاند.
وی در ادامه می گوید: یادآور شده بودم، این طور تلقی نشود که اصلاح طلبی بد بوده است و حالا قرار است اصلاح طلبی خوب ایجاد شود اما متاسفانه این شائبه ایجاد شده که باید اصلاح کنند و انشاءالله دارند اصلاح می کنند.
آن چه که مشخص است برخی از فعالین اصلاح طلبی که سال هاست از دوران فعالیت سیاسیشان گذشته است، تحمل خداحافظی با قدرت را ندارند و کماکان به دنبال بازگشت به سیاست هستند، هر چند که توانش را نداشته باشند.
در همین خصوص محمد ابطحی مشاور رئیس جمهور در دولت اصلاحات چندی پیش گفته بود که دیگر دوره سیاسی اصلاح طلبان هم نسل او گذشته است.
وی گفته بود: این نسل نه تنها هم سن و سال های آقای خاتمی بلکه سال های بعد از ایشان را هم در بر می گیرد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد