سرویس: استان کرمانشاه کد خبر: 342461 13:21 - 1397/01/10

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه سرپل ذهاب خبر داد:

ثبت نام بیش از 160 نفر برای مراسم معنوی اعتکاف در سرپل ذهاب

 ثبت نام بیش از 160 نفر برای مراسم معنوی اعتکاف در سرپل ذهاب

مرصادنیوز: :رئیس اداره اوقاف و امور خیریه سرپل ذهاب گفت:بیش از160 نفر از مردم مومن و متدین شهرستان برای حضور در مراسم معنوی اعتکاف ثبت نام کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، به نقل ازبازی دراز، ، داریوش یاوری درگفتگو با خبرنگار ما از ثبت نام 166 معتکف در مراسم معنوی اعتکاف در ایام البیض(12،11 و 13 فروردین ماه جاری) در شهرستان خبرداد و گفت: از این تعداد 66 نفر آنان را خواهران و 100  نفر را نیز برادران تشکیل می دهند و پیش بینی می شود حضور و ثبت نام معتکفین افزایش یابد.

وی تعداد مساجد میزبان معتکفین درسطح شهرستان سرپلذهاب 2 مسجد خواند و اظهار داشت: مسجد جامع برای معتکفین آقا و مسجد حضرت ابوالفضل العباس(ع) واقع در شهرک جهاد جهت حضور خواهران برای انجام مراسم معنوی اعتکاف درنظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه برنامه های مختلفی در ایام اعتکاف برای معتکفین در نظر گرفته شده است، افزود: سخنرانی، تشکیل حلقه های معرفت، اجرای ترتیل قرآن، کلاس اصلاح قرات صحیح نماز، برگزاری مسابقات احکام، جلسات پرسش و پاسخ و ارائه مشاوره های دینی از سوی مبلغان مذهبی و اعمال ایام البیض از جمله برنامه های این ایام معنوی خواهد بود.

whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها