به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، غلامرضا ناصری در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر اظهار داشت: دهه فجر یادآور مبارزات ملت غیور ایران اسلامی در برابر رژیم ستمشاهی است.
مدیر اداره گاز شهرستان سرپلذهاب افزود: ملت ایران اسلامی با رشادت و ایثار و فداکاری توانستند به رهبری امام بزرگوار ما کشور را از زیر یوغ استعمارگران آزاد کنند.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد اداره گاز شهرستان سرپلذهاب گفت: ۲۲هزار و ۵۲۵ مشترک شهری و روستایی از نعمت گاز برخوردار هستند و در سه دهستان شهرستان نیز پروژه ها برای گازدارشدن مناطق روستایی ادامه دارد.
ناصری تصریح کرد: تاکنون بیش از ۶۸ روستای شهرستان صاحب گاز شده اند و تا ۲۲ بهمن ۱۴ روستای دهستان بشیوه و پاطاق صاحب گاز می شوند و پروژه های روستایی برای صاحب گازشدن تعداد ۶۵ روستای دشت ذهاب و ۱۳ روستای محور بریموند در دست اقدام می باشد.
وی افزود: تعداد علمکهای نصب شده در مناطق شهری ۸هزار و ۵۰۰ علمک و روستایی ۳هزار و ۲۰۰ علمک است و تاکنون ۵۳ کیلومتر مقدار خط تغذیه اجرا شده در شهرستان و ۲۷۵کیلومتر مقدار شبکه پلی اتیلن اجرا شده در شهرستان می باشد.
مدیر اداره گاز شهرستان سرپلذهاب در ادامه به مشترکین صنعتی شهرستان اشاره کرد و گفت: تعداد ۲۲مشترک صنعتی، ۳جایگاه عرضه سوخت cng فعال و یک جایگاه دردست اقدام، یک ایستگاه تقلیل فشار CGS و ۱۰ ایستگاه تقلیل فشار TBS و ۲۹ کیلومتر شبکه فلزی اجرا شده در شهرستان می باشد.