سرویس: اجتماعی کد خبر: 414213 09:40 - 1400/07/12

مرصاد گزارش می دهد؛

تضعیف رعایت پروتکل های بهداشتی میان کسبه واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی

تضعیف رعایت پروتکل های بهداشتی میان کسبه واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی

مرصاد نیوز: متاسفانه شاهد عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی میان برخی صنوف از جمله واحدهای عرضه غذاهای آماده و رستوران‌ها هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، به وفور می توان مواردی از عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک را در میان برخی کسبه مشاهده کرد حتی آن دسته از صنوف که در رستوران‌ها رستوران‌ها و غذا فروشی ها فعالیت دارند هم بی محابا عمل می کنند.

با وجود گذشت مدتهای مدید از شیوع کرونا و هشدار بازرسان همچنان عده ای از افراد در رستوران‌ها و غذا فروشی ها از ماسک استفاده نمی کنند که در این میان هم ضروری است که نظارت‌ها افزایش یابد و هم مردم از خرید بپرهیزند.

مردم موارد تخلف را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش دهند‌

رامین پهلوانی در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: به طور مستمر نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در واحدهای صنفی از جمله رستوران و مراکز عرضه غذاهای آماده انجام می شود و حداقل جریمه ها ۳۰۰هزار تومان است.

رئیس بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه گفت: روزانه ۱۲۰ پرونده با موضوع عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی کسبه تشکیل می شود.

پهلوانی تصریح کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی کاری فرهنگی است و نباید انتظار داشت با پنج بازرس اتاق اصناف  ۷۰هزار واحد صنفی رصد شود.

وی افزود: نظارت بر صاحبان واحدهای صنفی وجود دارد اما بازار وسیع است و ممکن است برخی واحدهای صنفی از دید بازرسان دور بمانند.

پهلوانی خاطرنشان کرد: در مواردی شاهد درگیری لفظی، فیزیکی و شکایت کسبه از بازرسان هستیم و حتی برخی مواقع ظرف یک هفته درخواست لغو مجوز صادر می شود با این حال عده ای از کسبه

رعایت نمی کنند.

وی عنوان کرد: مردم از کسبه بدون ماسک خرید نکنند و سریعا موارد تخلف را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش دهند‌ تا بازرسین حضور یابند.

پهلوانی تصریح کرد: کار با جریمه درست نمی شود بلکه این موضوع  به درک و فهم افراد بستگی دارد.

حدود ۴۰درصد کسبه از رعایت پروتکلهای بهداشتی سرباز می زنند

بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: بسیاری از واحدهای صنفی متخلف پلمب می شوند اما در موارد بسیار حاد با حکم مقام قضایی نصب پلاکارد انجام شود.

وی افزود: نمی توان ادعا کرد که همه کسبه پروتکلهای بهداشتی را رعایت می کنند بلکه حدود ۴۰درصد از صاحبان واحدهای صنفی از رعایت پروتکلها سرباز می زنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: اقدامات قانونی در راستای شناسایی و برخورد با کسبه متخلف انجام شده و لیست آنها به تعزیرات حکومتی ارسال شده و به دادسرا معرفی شده اند.

خدادادیان خاطرنشان کرد: با اینکه رستوران و مراکز عرضه غذای آماده تنها باید بیرون بر فعالیت کنند اما در برخی خیابان‌ها از جمله نوبهار، گلستان، طاقبستان برخی واحدها مهمان پذیرش کرده اند که لیست آنها تهیه شده و قطعا جریمه می شوند.

وی افزود: جریمه کسبه متخلف از ۶۰۰ هزار تا سه میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

خدادادیان خاطرنشان کرد: با ۱۰۰ بازرس نمی توان واحدهای صنفی شهرستان کرمانشاه را پوشش داد بلکه ممکن است تعدادی از اصناف متخلف در شهرکها و مناطق حاشیه شهر دور از چشم بازرسان نکات بهداشتی را رعایت نکنند .

وی افزود: اگر بازرسان مواردی از عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی را ببینند اول تذکر و آموزش می دهند و بعد نسبت به صدور اخطار اقدام خواهند کرد همچنین درصورت مشاهده تخلفات شدید در همان ابتدا اخطاریه صادر خواهد شد.

خدادادیان خاطرنشان کرد: مردم موارد تخلف را به سامانه ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند که در اسرع وقت پیگیری شود.

whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها