سرویس: استان کرمانشاه کد خبر: 417715 20:13 - 1400/10/22

معاون برنامه ریزی فرماندار پاوه:

نظارت بر قیمت برعهده جهاد کشاورزی واگذار شده است

نظارت بر قیمت برعهده جهاد کشاورزی واگذار شده است

مرصاد نیوز: معاون برنامه ریزی فرماندار پاوه گفت: در حدود یک ماه گذشته نظارت بر قیمت مواد غذایی از تولید تا توزیع برعهده جهاد کشاورزی واگذار شده است که مجموعه صنعت و معدن و اتاق اصناف به عنوان همکاری با اداره جهاد فعالیت خواهند کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، به نقل از هزارماسوله، جلسه هماهنگی قرارگاه امنیت غذایی شهرستان پاوه در سالن جلسات فرمانداری با حضور معاون برنامه ریزی فرماندار و برخی روسای ادارات برگزار شد.

در این جلسه عبدالله زاده ضمن خیر مقدم به مهمانان اظهار کرد: در حدود یک ماه گذشته نظارت بر قیمت مواد غذایی از تولید تا توزیع برعهده جهاد کشاورزی واگذار شده است که مجموعه صنعت و معدن و اتاق اصناف به عنوان همکاری با اداره جهاد فعالیت خواهند کرد.

وی افزود: در سیاست جدید اعلام قیمت گوشت قرمز بر عهده اداره جهاد کشاورزی خواهد بود، به این صورت که قیمت ها می تواند در مغازه نصب و یا در فضای مجازی و رسانه انتشار داده شود.

معاون برنامه ریزی فرماندار پاوه تصریح کرد: نظارت و بررسی قیمت ها از دسترس اتاق اصناف خارج و با فعالیت بسیج اصناف بر عهده جهاد کشاورزی گذاشته شده است و بازرسی کالاهای غیر کشاورزی و صدور کارت شناسایی برای افراد بسیج اصناف بر عهده اتاق اصناف خواهد بود.

در پایان نیز جلسه کارگروه تنظیم بازار بازار شد.

 

انتهای پیام/

whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها