سرویس: استان کرمانشاه کد خبر: 423874 21:37 - 1401/04/08

رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد:

فعالیت ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه

فعالیت ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه

مرصاد نیوز: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از فعالیت ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه خبر داد.

شهریار قاسمی در گفتگو با  مرصاد، اظهار کرد: ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال است.

وی گفت: از 16 واحد پرورش، تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه در حال فعالیت هستند.

قاسمی گفت: میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تأسیس واحدهای جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

وی با اشاره به شهرستان‌های عمده در پرورش بوقلمون در استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: شهرستان‌های کنگاور، کرمانشاه، روانسر، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

آخرین مطالب

پربازدیدترین ها