به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، احداث پلهای عابر پیاده در خیابانها اطمینان خاطری هم برای عابرین و هم برای رانندگان بوجود میآورد اما با وجود این، خیلی اوقات شاهد بلااستفاده بودن این پلها هستیم؛ چرا مردم از این معابر امن عبور و مرور خیلی استقبال نمی کنند و برای تردد خودروها ایجاد مشکل می کنند؟!
م.صادقی یکی از شهروندان کرمانشاهی در رابطه با استفاده نکردن شهروندان از پلهای عابر پیاده اظهار داشت: در زمانی که حجم رفت و آمد ماشینها زیاد است و سرعت بالاست عابرین پیاده بهعلت احساس خطری که میکند بیشتر از پلها استفاده میکند و عکس این موضوع نیز صادق است.
وی گفت: علت دیگر این مسأله مکانیزه نبودن برخی پلهای عابر پیاده است که باعث ایجاد مشکل برای کودکان، افراد مسن، معلولان، بیماران و ... میشود و این خود دلیلی برای بلا استفاده ماندن پلهای هوایی است.
حدود 75 درصد از جانباختگان درون شهری، عابرین پیاده هستند
سرهنگ محمد حیدری در گفتگو با مرصاد، اظهار داشت: در بازه زمانی هفت ماهه سپری شده از سال جاری 74 نفر تلفات در سطح معابر درون شهری استان داشتیم که درصد این آمار در مقایسه با مدت مشابه تقریبا برابر است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه افزود: همچنین در این بازه زمانی 5 درصد آمار مجروحین افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه حدود 75 درصد از جانباختگان درون شهری، عابرین پیاده هستند، خاطرنشان کرد: عمده تصادفات در بلوارها رخ می دهد.
حیدری با بیان اینکه همچنان در بلوار شهیدبهشتی و طاقبستان کرمانشاه آمار تصادفات بالاست، گفت: همشهریان از پلهای عابر پیاده برای تردد استفاده کنند.
رییس پلیس استان کرمانشاه با اشاره به اینکه آمار تصادفات قبلا در شبکه های بزرگراهی بود، تصریح کرد: از زمانی که دوربین های کنترل سرعت در بزرگراهها نصب شد، موجب ایمن شدن بزرگراهها و در نتیجه کاهش تصادفات شد.

نصب 33 پل عابر پیاده در سطح شهر کرمانشاه
علی غلامی اظهار داشت: 16 نقطه حادثه خیز در سطح معابر شهر کرمانشاه از سوی پلیس راهور و شورای ترافیک استان کرمانشاه شناسایی شدند.
مدیرکل مهندسی و اجرای ترافیک شهرداری کرمانشاه گفت: این 16 نقطه جهت رفع و بی خطرسازی به شهرداری کرمانشاه ابلاغ شد و خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته تاکنون 12 نقطه آن بی خطرسازی شده است.
وی با بیان اینکه عمده قربانیان حوادث ترافیک شهری عابرین پیاده هستند، گفت: متاسفانه علیرغم وجود 33 پل عابرپیاده در سطح شهر کرمانشاه که در نقاط پرخطر نصب شده اند، عابران همچنان از زیرپل تردد می کنند.
غلامی گفت: برای ایمنی سازی پل ها در سال های اخیر نرده های فلزی زیر پل ها نصب شد، اما متاسفانه با پدیده سرقت این نرده ها مواجه هستیم که موجب شده امکان تردد عابرین پیاده از زیرپل فراهم شود.
مدیرکل مهندسی و اجرای ترافیک شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: در همین راستا و برای حفظ جان شهروندان دیوارهای بتنی در این زمینه جایگزین می شود.
غلامی گفت: راهکار دیگر در بحث کاهش آمار کشته های عابرین پیاده بحث آموزش و فرهنگ سازی است که در این زمینه در برنامه مشترکی با پلیس راهور قرار است پلیس راهور روزانه به چندین مدرسه سرزده و آموزش و فرهنگسازی انجام دهد و شهرداری هم در این مدارس بسته هایی که حاوی نکات مهم ترافیکی است را به دانش آموزان اهدا می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، با رشد جمعیت و شمار خودروها در سطح شهرها، برای افزایش ایمنی عابرین همچنین جلوگیری از بروز مشکلات عبور و مرور خودروها باید فرهنگ استفاده از پلهای عابر پیاده در میان مردم نهادینه شود.
البته با توجه به اینکه استفاده از پله برای افراد سالخورده، کودکان و بیماران مشکل است، مکانیزه کردن پلهای عابر پیاده در همه سطح شهر یکی از ضرورتهای امروز مدیریت شهری بشمار میرود.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد