سرویس: بازارواقتصاد کد خبر: 430997 20:22 - 1401/11/09

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه خبر داد:

آموزش یک هزار و ۵۰۰ نفر در پروژه‌های نفت و گاز

آموزش یک هزار و ۵۰۰ نفر در پروژه‌های نفت و گاز

مرصاد نیوز: مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه گفت: از سال آینده یک هزار و ۵۰۰ نفر در پروژه‌های نفت و گاز در فنی و حرفه‌ای کرمانشاه آموزش می‌بینند.

 عزیز نوری در گفتگو  با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد  اظهار داشت: از سال آینده یک هزار و ۵۰۰ نفر در پروژه‌های نفت و گاز در فنی و حرفه‌ای کرمانشاه آموزش می‌بینند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با اشاره به انعقاد تفاهم نامه مابین وزارت نفت با سازمان فنی و حرفه‌ای و استانداری کرمانشاه افزود: این متقاضیان در ۵ رشته جوشکاری، لوله کشی صنعتی، برقکار صنعتی، ابزار دقیق ماشین آلات و نصب مکانیکی ماشین آلات آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

نوری گفت: متقاضیان با شرایط سنی ۲۰ تا ۴۰ سال با مراجعه به سایت maharat-kr. ir نسبت به ثبت نام در رشته‌های مورد علاقه خود ثبت نام کنند.

وی تصریح کرد: طبق این تفاهم نامه سه جانبه، اولویت بکارگیری نیرو در پروژه‌های نفت و گاز استان با افراد آموزش دیده فنی و حرفه‌ای در این دوره‌ها است و هدف آن نیز استفاده از نیروهای ماهر بومی ساکن در محل راه اندازی‌های پروژه‌های نفت و گاز در شهرستان هایی مثل سنقر، روانسر، اسلام آبادغرب و کرمانشاه است.

نوری گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه در همه شهرستان ها یک مرکز ثابت و در مرکز شهر کرمانشاه نیز ۶ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای فعالیت دارد که آموزش های متناسب با نیاز متقاضیان درخواست بازار کار را انجام خواهد داد.

وی با بیان اینکه تنها داشتن مدرک کافی نیست، خاطرنشان کرد: فارغ التحصیلان دانشگاهی باید مهارت داشته باشند و بتوانند با این مهارت، علم را به ثروت تبدیل کنند.

whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها