به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، آیین بزرگداشت احمد عزیزی شاعر برجسته کشور عصر امروز با حضور جمعی از مدیران، شعرای برجسته کشور و هم استانی، هنرمندان و جمعی از مردم هنر دوست در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد.
بسیاری از شعرا مقلد احمد عزیزی هستند
علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استاندار کرمانشاه در این آیین اظهار داشت: غالب شعرخوانی استاد احمد عزیزی غالبی طغیانگر و پر معنا بود و کتابهای این شاعر به دلیل علاقه زیاد مردم به وی به سختی پیدا میشد.
وی افزود: ما فکر میکردیم احمد عزیزی فقط در زمینه شعر و وزن فعالیت دارد چرا که احمد عزیزی شطهیات هم که شعرهای طغیانگر بود میسرود و این شاعر حق بزرگی به گردن ادبیات ما دارد و بسیاری از شعرای ما مقلد و مولف هستند که احمد عزیزی یک شاعر بزرگ بود.
سعید بیابانکی شاعر بزرگ ایران زمین در این نشست گفت: احمد عزیزی حکیم نظامی دوران ما و یک شاعر نابغه بود.
وی افزود: من در گذشته که شعرهای این شاعر را شنیدم عاشق شعرهای وی شدم تا اینکه سعادت داشتم خود احمد عزیزی را ببینم که عشقی دوباره به وی پیدا کردم.
در این آیین برخی از شعرای برجسته کشوری و هم استانی اشعاری را قرائت کردند.
احمد عزیزی شاعر انقلاب که از پانزدهم اسفند سال ۱۳۸۶ به علت کاهش سطح هوشیاری ناشی از تشنج، بیماری قلبی و کلیوی در بیمارستان بستری است، ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه درگذشت.
«کفشهای مکاشفه»، «شرجی آواز»، «خوابنامه» و «باغ تناسخ»، «ترجمه زخم»، «باران پروانه»، «رودخانه رؤیا»، «ملکوت تکلم» و «سیل گل سرخ»
از جمله آثار به جا مانده از این شاعر بزرگ است.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد