کد خبر: 57205 10:13 - 1392/06/13

افتخاری دیگر برای کرمانشاه/

مخترع جوان کرمانشاهی مدال طلای فستیوال اختراعات کرواسی را کسب کرد

مخترع جوان کرمانشاهی مدال طلای فستیوال اختراعات کرواسی را کسب کرد
مرصادنیوز:جوان کرمانشاهی در فستیوال اختراعات و دستاوردهای علمی زاگرب کراوسی به خاطر ارائه طرح دستگاه پاستوریزه بدون حرارت موفق به کسب نشان طلای این مسابقات شد.
کامیار فرامرزی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مرصاد در خصوص این فستیوال، اظهار داشت: در این فستیوال تیم کشورمان بیشترین تعداد مدال را به خود اختصاص داد و سه شرکت کننده از کشورمان موفق به کسب مدال طلای این رقابت ها شدند. وی همچنین در خصوص دستگاه اختراعی خود ، گفت: من موفق به ساخت دستگاهی شدم که مصرف انرژی را 30 درصد پایین می آورد و در پاکیزه سازی شیر نیز بسیار موثر است.
فرامرزی افزود: این دستگاه بدون استفاده از حرارت، یک هزار لیتر شیر را در 15 دقیقه ضد عفونی می کند و از یک مخزن استوانه ای استیل چند جداره ساخته شده است که شیر تازه داخل آن قرار می گیرد و زیر فشار هیدرولیکی به قدرت 800مگا پاسکال، کمپرس می شود. وی خاطرنشان کرد: این فشار موجب شکسته شدن پوسته میکروب های شیر و از بین رفتن تمام میکروب های موجود در آن می شود و بعد از کمپرس، شیر برای تخیله از یک سیستم یخچالی عبور داده می شود تا سرد شود و شیر وقتی از این قسمت دستگاه بیرون می آید،کاملا پاکیزه و سالم است. این مخترع جوان کرمانشاهی یادآور شد: دستگاه های معمولی پاستوریزه شیر به صورت پیوسته کارمی کنند اما دستگاه جدی دبه صورت مقطعی عمل کرده ودر یک بازه زمانی، مقدارمشخصی ازشیر را پاستوریزه خواهد کرد، طبق تحقیقات انجام شده،این دستگاه 30درصد درمصرف انرژی وزمان صرفه جویی می کند. فرامرزی افزود: ازمزیت های دیگرسیستم جدیدمی توان به حجم کم وقیمت منسب دستگاه آن اشاره کرد.این دستگاه کمتر از2مترونیم ارتفاع داردوشعاع سطح استوانه آن75 سانتیمتراست.قیمت تمام شده ساخت آن نیزیک پنجم سیستم های مشابه درصنایع شیراست. وی با بیان اینکه قرار شده با کمک هزینه دانشگاه آزاد اسلامی سیستم جدید ضدعفونی شیر درمسابقه بین المللی اختراعات 2012   IENA آلمان (11 تا12 آبان)حضور یابد، خاطرنشان کرد: این دستگاه فروردین سال جاری درالمپیاداختراعات کشورسوییس به صورت غیرحضوری وفقط درقالب یک پوسترمعرفی شد وتوانست بین75 طرح ازکشورهای مختلف درزمینه صنایع غذایی،مدال طلا کسب کند. این مخترع کرمانشاهی یادآور شد:  پاستوریزاسیون که از مراحل مهم عرضه این ماده غذایی محسوب می شود،عملی است حرارتی. این شیوه را دانشمند فرانسوی لویی پاستور کشف کرده است که  در این  روش ،حرارت بر مبنای مقاومت مقاوم ترین میکروب بیماری زا تعیین می شود و میزان دما و زمان دهی در روش های مختلف تفاوت دارد. فرامرزی در پایان از کسب بالاترین نشان علمی کرواسی تحت عنوان " گرند پیرکس" توسط تیم اعزامی ایران به علت آمار بالای مدال ها خبرداد. گفتنی است، اختراع کامیار فرامرزی که دانشجوی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه نیز هست درجشنواره ITEX مالزی هم طلا گرفت.    
 
whatsapp
telegram
Facebook
Twitter
Email
کپی کردن لینک

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها