مرصاد نیوز: معاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خواستارتسریع در روند پاکسازی مناطق آلوده به مین استان کرمانشاه شد.
به گزارش خبرنگار مرصاد، رضا طلایینیک ظهر چهار شنبه در دیدار با استاندار کرمانشاه و نماینده مردم قصرشیرین که در استانداری کرمانشاه انجام شد، اظهار داشت: استان کرمانشاه علاوه بر زمان جنگ که لطمات زیادی را متحمل شد بعد از آن نیز همواره خساراتی را متوجه خود می بیند.
وی افزود: وجود مناطق مین گذاری شده از جمله این لطمات است که بویژه در غرب استان این مشکل بیشتر به چشم می خورد و لذا هر چه سریعتر باید برای رفع آن اقدام شود.
طلایی نیک گفت: پاکسازی مین در استان کرمانشاه به طور کامل انجام نشده که متاسفانه این مسئله منجر به وارد شدن لطمات و نیز از بین رفتن تعدادی از هموطنانمان در این مناطق شده است.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خاطر نشان کرد: امیدواریم هر چه سریعتر پاکسازی مناطق آلوده به مین در استان کرمانشاه صورت گرفته تا دیگر شاهد وقوع حوادث دلخراش در این مناطق نباشیم.
طلایی نیک همچنین با اشاره به ناکافی بودن بودجه در نظر گرفته شده برای پاکسازی مناطق مین گذاری شده استان کرمانشاه گفت: می توان ازاستفاده از امکانات وزارتخانه در این مورد استفاده کرد.
وی در پایان یادآور شد: مردم کرمانشاه با دادن هزاران شهید و تقدیم بیش از 20 هزار جانباز وآزاده به اسلام و انقلاب و نشان دادن ایثار گری های فراوان حق بسیاری بر گردن ما دارند و باید برای رفع مشکلات و رسیدگی به وضعیت آنها بیش از پیش تلاش شود.
هشت هزار و 500 هکتار از اراضی غرب کشور پاکسازی مکانیزه شده است
رئیس مرکز مین زدایی کشور نیز دراین جلسه اظهار داشت: مرکز مین زدایی کشور فعالیت خود را از سال 85 در کشور آغاز کرده است.
محمد حسین امیر احمدی گفت: از ابتدای کار خود 700 هزار هکتار زمین آلوده را تحویل گرفتیم و 190 هزار مین در سال 90 در شهرستان قصرشیرین خنثی شده که این میزان در سال 92 حدود 14 هزار مین بوده است.
وی با بیان اینکه هشت هزار و 500 هکتار پاک سازی مکانیزه انجام شده، بیان داشت: فرمانداریها و بخشداریها را توجیه کرده و هماهنگی خوبی با مرزبانی انجام شده است.
به گفته رئیس مرکز مین زدایی کشور، اطلاعرسانی از طرق مختلف به اقشار مختلف مردم در شهرستانهای مرزی صورت گرفته و 287 ماموریت براساس درخواست مردم انجام پذیرفته است.
این مسئول با تاکید بر اینکه 99 درصد کار پاکسازی انجام شده، تصریح کرد: پاک سازی نیمه عمیق و عمیق انجام شده و بیش از 50 هزار دانش آموز و 79 هزار دام دار در زمینه پیشگیری از حوادث ناشی از انفجار مین آموزش دیدهاند.
وی با اشاره به اینکه کیفیت خنثی سازی مین در کشور 90 درصد است گفت: علامت گذاری مناطق آلوده و حمایت از شهدای پاک سازی میادین مین از اقدامات ما بوده و 94 درصد تلفات ناشی از انفجار مین، کاهش پیدا کرده است.
امیر احمدی در پایان پاک سازی بازارچه های مرزی، راه ها و نقاط مرزی را از دیگر اقدامات انجام شده توسط مرکز مین زدایی اعلام کرد و افزود: نیروهای این مرکز با جان فشانی و 95 درصد هزینه کمتر نسبت به سایر کشورها کار پاک سازی را انجام میدهند.
برگزاری جشن پاکسازی مین در کرمانشاه کارشناسانه نبود
نماینده مردم قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب نیز در این جلسه اظهار داشت:چند وقت پیش جشن پاک سازی مین در استان کرمانشاه برگزار و موجب تعجب متخصصان مسائل نظامی شد.
فتح الله حسینی با انتقاد از برگزاری این جشن، تاکید کرد: پس از این جشن تلفات ناشی از انفجار مین هنوز در استان کرمانشاه ادامه دارد و موجب نارضایتی مردم شده است.
وی با اشاره به اینکه مردم توانمندی و خدمات ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی را دیدهاند، افزود: مسئولان باید به تمام نقاط نگاه یکسانی داشته باشند.
به گفته نماینده مردم قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی، مناطق آلوده ای هنوز در استان کرمانشاه وجود دارند و مسئولان وزارت دفاع و پشتیبانی باید مناطق کشاورزی را به عنوان مناطق سبز (امن) تضمین کنند.
حسینی با تاکید بر پاکسازی عمیق در مناطق آلوده استان کرمانشاه، گفت: جلسه ای با حضور وزیر دفاع و مسئولان استانی در تهران برای راه اندازی مجموعه زنجیره ای رفاه در سراسر استان کرمانشاه برگزار خواهیم کرد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد