محسن دارابی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: سال ۹۸ توانستیم سه سند اقتصاد مقاومتی، رونق تولید و سند اشتغال استان را تدوین کنیم و در این راه بسیار موفق عمل کردیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، با بیان اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شده است گفت: بر این اساس نگاه ویژهای به اتمام پروژههای نیمه تمام بالای ۶۰ درصد پیشرفت را در دستور کار قرار خواهیم داد تا هر چه زودتر بتوانیم این واحدها را وارد چرخه کار کنیم.
این مسئول خاطر نشان کرد: در این خصوص تأمین مالی و تأمین سرمایه در گردش جهت واحدهای فعال جز استراتژیهای وزارت صنعت معدن و تجارت و سازمان صمت محسوب میشود.
وی بیان داشت: اولین قدمی که باید در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و جامعه عمل پوشاندن به شعار سال مبنی بر جهش تولید برداریم این است که بتوانیم ظرفیت خالی واحدهای فعال را ارتقا ببخشیم و آن را به ظرفیت اسمی برسانیم.
دارابی ادامه داد: همچنین باید بتوانیم اشتغال موجود را حفظ و امکان ایجاد ظرفیتسازی برای اشتغال جدید را نیز فراهم کنیم.
وی اظهار داشت: به اینمنظور ضروری است تمام دستگاههای اجرایی مرتبط با حوزه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی و … در خدمت تولید باشند تا جهشی که مد نظر مقام معظم رهبری است، محقق شود.
احیای ۵۵ واحد راکد در کرمانشاه / تولید ۱۳۰۰ اشتغال جدید
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: سال گذشته در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید جهت احیا ۵۰ واحد راکد هدفگذاری کردیم و خوشبختانه توانستیم ۵۵ واحد را مجدداً به چرخه کار و فعالیت برگردانیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: این ۵۵ واحد توانستند به قیمتهای ثابت بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه را به چرخه اقتصادی استان برگرداند و حدود ۱۳۰۰ اشتغال جدید را در واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی برای ما به ثمر برساند.
وی با بیان اینکه در سال ۹۹ هدف گذاری ما احیا بیش از ۵۵ واحد راکد خواهد بود، گفت: در این خصوص تمام تلاش خود را به کار میگیریم و امسال بر احیا واحدهای راکد متمرکز خواهیم شد.
جهش تولید باید تبدیل به اراده جمعی شود
دارابی بیان داشت: جهش تولید باید تبدیل به اراده جمعی و قطعی تمام دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی باشد و منحصر به یک دستگاه خاص نیست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه جهش تولید نیازمند الزاماتی است که باید مهیا باشد تا بتوانیم منویات رهبر انقلاب را محقق کنیم، ادامه داد: مهمترین الزامات آن تأمین منابع مالی است که باید برای بنگاههای تولید و صنوف، سیستم بانکی گشایش و تأمین مالی را در نظر داشته باشد.
این مسئول گفت: موضوعات مرتبط با حوزه مالیات و تأمین اجتماعی از دیگر الزامات در جهت تحقق شعار سال است و در این خصوص باید دستگاههای پشتیبان (اداره کل مالیات و اداره کل تأمین اجتماعی)، نگاهشان به مجموعه واحدهای تولیدی نگاه حمایتی باشد.
دارابی افزود: کمک دستگاههای خدمات رسان از جمله آب، برق، گاز، مخابرات و … نیز در راستای جهش تولید بسیار مؤثر است تا بتوانیم سیستم تولید را همانند سابق سرپا نگه داریم.
وی اظهار داشت: البته در استان کرمانشاه فضای تعامل وهمدلی خوبی بین دستگاههای خدمات رسان و واحدهای تولیدی وجود دارد اما اگر بخواهیم به جهش تولید و تحقق شعار سال برسیم لازم است این فضا را بیش از پیش ارتقا دهیم.