محمدحسن قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: کشورهای اروپایی همگی مهد تروریسم و جنایت هستند، آنها میلیونها نفر را در دورههای گذشته استعمار کردهاند و بهقتل رساندهاند و در دورههای اخیر نیز باز از جنایت دست برنداشتهاند.
وی افزود: همین کشورها سلاحهای عربستان برای کشتار مردم یمن را تأمین کردند و سلاحهای صهیونیستها برای کشتار فلسطینیها را تدارک دیدند.
بهگفته قدیری ابیانه، کشتار و ترور بخشی از سیاستهای کشورهای اروپایی، آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
کارشناس مسائل بینالملل گفت: بر اساس سندی که اسنودن؛ افشاگر مسائل امنیتی منتشر کرده، آمریکا، اسرائيل و انگلیس بهطور مشترک داعش را ایجاد کردند و آنها داعش را به ارتکاب همهگونه جنایاتی ترغیب کردند.
قدیری ابیانه تصریح کرد: این کشورها شایستگی ندارند که راجعبه حقوق بشر یا تروریسم موضع بگیرند.
وی افزود: کشورهای مذکور اخیرا اعتراض کردند که چرا جاسوس نفوذیشان اعدام شده درحالیکه اگر آنها میخواهند جاسوسانشان اعدام نشوند، نباید جاسوس بگمارند زیرا سرنوشتشان بهغیر از این نخواهدبود.
قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: باید در مقابل این اقدام اتحادیه اروپا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه، سازمانهای مسلح آنها را نظیر آمریکا، تروریستی اعلام کنیم و مجازات جاسوسی برای این کشورها را اعدام درنظر بگیریم.
وی افزود: ظاهرا براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران جاسوس اسرائيل ۱۰ سال زندانی میشود درحالی که باید اعدام شود زیرا با صدور حکم اعدام برای آنها و اعلام این موضوع که حکم جاسوسی برای دشمنان، اعدام است، هزینه این کشور برای گماردن جاسوس افزایش مییابد و داوطلبان جاسوسی برای آنها کاهش خواهدیافت.
قدیری ابیانه تصریح کرد: همچنین باید جاسوسان آژانس بینالمللی انرژی هستهای را از ایران اخراج کنیم و اعلام کنیم از انپیتی خارج شوند.
کارشناس مسائل بینالملل خاطرنشان کرد: کشورهای اروپایی باید بدانند با چنین مواضعی نمیتوانند ایران را به عقبنشینی از حقوق خود وادار کنند که یکی از این حقوقها امنیت کشور است.
قدیری ابیانه با بیان اينكه جاسوس انگلیسی حتی برای ترور شهید فخریزاده دانشمند هستهای ما سرنخهایی دادهبود، گفت: یکبار ندیدیم که کشورهای اروپایی ترور دانشمندان هستهای ما را محکوم کنند درحالیکه اعدام جاسوسان خود را محکوم میکنند.
وی با طرح یک پرسش، افزود: بر اساس اخبار، جاسوس انگلیسی قبلا به جرم جاسوسی دستگیر شدهبود و سپس تعهد داده که دیگر جاسوسی نکند، در ادامه از زندان آزاد میشود و به خارج از کشور میرود و در بازگشت از خارج در مسئولیتهای عالی مشغولبه کار میشود درحالی که چهکسی حکم آزادی وی را با تعهد به عدم جاسوسی صادر کرد و وی چه افرادی را در دستگاههای مختلف کشور نفوذ داده در نتیجه اين موضوعات باید با جدیت پیگیری شود.
انتهای پیام/