به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، جعفر نصوری در نشست خبری امروز سهشنبه، اظهار داشت: ادارات منابع طبیعی و ثبت اسناد همکاریهای خوبی برای صدور سند واحدها و اراضی روستایی با بنیاد مسکن استان کرمانشاه بهعمل آوردهاند.
وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه نیز تمرکز بر توسعه روستاهای هدف گردشگری موردنظر قرار گرفته، افزود: درصدد تکمیل لیست روستاهای هدف گردشگری با همکاری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هستیم.
نصوری خاطرنشان کرد: ۱۸ روستای هدف گردشگری شامل دو روستا در اسلامآبادغرب، چهار روستا در روانسر، هفت روستا در پاوه، چهار روستا در جوانرود، یک روستا در سرپلذهاب شناسایی و پیشنهاد شده که پس از تصویب در کارگروه در لیست تخصیص اعتبارات اجرایی قرار میگیرد.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه گفت: طرح تخصیص اعتبارات برای ۱۱ روستا شامل روستاهای هجیج، شمشیر، زردویی، شرکان در پاوه، پیران و پاتاق در سرپلذهاب، کرمبست در کرمانشاه، نوژیوران در هرسین، برگ سفید در جوانرود و زرده و توتشامی در دالاهو نیز مصوب شده که از این تعداد پنج روستا هدف گردشگری هستند.
نصوری طرح نظام فنی روستایی را بهمثابه یک حکم قانونی خواند و با بیان اینکه قوانین در روستاها بیش از مناطق شهری رعایت میشود، گفت: ۱۰۶ ناظر فنی در حوزه روستا فعالیت دارند و در این راستا ۴۱ دفتر طراحی شده است.
وی افزود: در سال گذشته شاهد رانش تپه بالادستی در روستای هلول ثلاثباباجانی بودیم همچنین این موضوع در روستاهای زیوند سفلی و چشمه ژیلان جوانرود، زرور از توابع گیلانغرب رخ داد که با پایدارسازی دانه مشکل آنها مرتفع شد که در این راستا پنج میلیارد تومان برای این پروژهها اختصاص یافت.
نصوری گفت: در سال جدید اصلاح روستاهای دشه پاوه و سنگ سفید صحنه نیز در دستور کار قرار دارد که آنها نیز با مشکل رانش مواجه بودند که البته در روستای دشه برداشت غیرمجاز باعث این موضوع شد که در مطالعات خاکشناسی شروع شده است.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: سراب کریان از توابع کرمانشاه نیز در معرض رانش و در مسیر رودخانه قرار دارد که درصدد جابهجایی آن هستیم.
انتهای پیام/