به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، حقوقدانان بسیجی و انقلابی شهرستان پاوه در بیانیهای ضمن مطالبهگری برای صیانت از حقوق عامه و مبارزه با فساد، از مسئولان شهرستان خواستار جلوگیری از تضییع حقوق اداری مردم، حذف دیوانسالاری و تبدیل فرآیندهای اداری مرسوم به فرآیندهای جهادی، تکریم ارباب رجوع، رسیدگی به مشکلات مردم، حفاظت از منابع ملی و طبیعی، مبارزه با محتکران و فساد شدند.
در این بیانیه بر خدمت جهادی و بیمنت به مردم برای حفظ و ارتقای اصل اعتماد عمومی مردم به نظام اسلامی تاکید شده است.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
حقوق عامه بهعنوان یکی از رویکردهای علم حقوق نسبت به محیط اجتماعی اعم از انسانی و طبیعی همواره مدنظر اندیشمندان حوزه علوم مختلف بوده است؛ بهنحوی که این حقوق امروزه جنبه مطالبهگری به خود گرفته و حقوقدانان تراز انقلاب اسلامی در صدر و صف نخستین آن قرار دارند؛ این حقوقبخشی از حقوق جامعه و زندگی جمعی افراد است و توازن اجتماعی را موجب میشود؛ افزون بر آن مبارزه با ف
فساد و رانتخواری یکی از اصولی است که در سطوح مختلف برای رسیدن به اهداف والای انقلاب اسلامی در باب عدالتگستری و مبارزه با فساد مورد تأکید امامین عظیمالشان انقلاب اسلامی قرار گرفته است که بخشی از آن اهداف در فرمان هشت مادهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) به سران قوا درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی و در بیانیه گام دوم انقلاب به صراحت مطرح شده است، که جمهوری اسلامی جز خدمت به مردم و افراشتن پرچم عدالت اسلامی، هدف و فلسفهای ندارد و استقرار عدالت و مبارزه با فساد، باید راهبرد اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران در چهل ساله دوم باشد.
انقلاب با عظمت ملت مسلمان ایران اسلامی دارای دستاوردهای بزرگی بوده است که یکی از این دستاوردها «اصل اعتماد عمومی مردم» نسبت به حاکمیت اسلامی است که ترویج فساد اداری، تبعیض، رانت، نقض حقوق عامه توسط برخی متولیان و امثالهم، باعث تضعیف این اصل اعتماد عمومی نسبت به نظام اسلامی میشود که مقابله با این مصادیق از طریق نظارتهای مستمر و در عین حال دقیق و بدون اطاله جهت رضایت خداوند متعال، امام عصر (عج) و اجابت فرامین مقام معظم رهبری و حفظ اعتماد عموم مردم نسبت به نظام اسلامی و امید به آینده، مورد انتظار است.
همچنان که در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است، عدالت و مبارزه با فساد، لازم و ملزوم یکدیگرند. امروز استان ما به فضایی نیازمند است که در آن، همهی قشرها، از صحّت و سلامت ارتباطات حکومتی و امانت و صداقت متصدیان امور مالی و اقتصادی مطمئن بوده و احساس امنیت و آرامش و عدالت کنند. اگر دست مفسدان و سوءاستفادهکنندگان از امکانات بیتالمال، قطع نشود و اگر امتیازطلبان و زیادهخواهان پرمدّعا و انحصارجو، طرد نشوند، سرمایهگذار و تولیدکننده و اشتغالطلب، همه احساس ناامنی و نومیدی خواهند کرد و افرادی از آنها به استفاده از راههای نامشروع و غیرقانونی تشویق خواهند شد. مبارزه بافساد البته هزینههای خودش را دارد. واکنش سریع و لاینقطع و آمادگی برای پرداخت هزینه و روحیه انقلابی و شجاعت و اقدام و مقاومت و دوری از شتابزدگی و شعارزدگی و تبعیض و ملاحظات سیاسی از لوازم آن است. بنابر این تحقق عدالتگستری و مبارزه با فساد و مطالبه صیانت از حقوق عامه که از تأکیدات مقام معظم رهبری است، در اولویت برنامههای کاری مسئولان استان قرار گیرد.
از آنجایی که مطالبهگری صیانت از حقوق عامه و مبارزه با فساد در سطح ملی به انحاء مختلف صورت میپذیرد، لذا موارد ذیلالذکر بهعنوان مصادیق قابل مطالبه حقوقدانان بسیجی و انقلابی در سطح استان کرمانشاه مطرح میشود:
۱) تحقق منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در حوزه خدمت جهادی و بی منت به مردم شهرستان.
۲) استفاده و بکارگیری نیروهای صالح، پاکدامن، شایسته، جوان، با انگیزه و نیروهای تراز انقلاب اسلامی در مناصب و مسئولیتهای شهرستان.
۳) برخورد با سوء استفاده کنندگان از جایگاه مسئولیتی، باندهای نامشروع قدرت و ثروت، متجاوزین به حقوق بیتالمال، منابع ملی و ناقضان حقوق مردم.
۴) عدم ملاحظه اشخاص حقیقی و حقوقی در برابر ترازوی عدل و عدالت و معیار قانون.
۵) نظارت دقیق بر حسن اجرای قانون، برخورد با قانون شکنان و اجرای «قانون ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد».
۶) احیای حقوق عامه و جلوگیری از تضییع حقوق اداری مردم، حذف دیوانسالاری و تبدیل فرآیندهای اداری مرسوم به فرآیندهای جهادی بهعنوان الگویی از مدیریت اسلامی در عرصه کار و تلاش در خدمتگزاری به مردم.
۷)ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی(کولبری) و اشتغال پایدار مرزنشینان
۸) پیشگیری از وقوع جرم با استفاده از ظرفیت نیروهای ارزشی و انقلابی و نهادهای مردمی اثر گذار.
۹) تکریم و حفظ ارباب رجوع و مراجعین به ادارات و سازمانهای استان و حذف عرف رایج «امروز برو، فردا بیا» در بخشهای اداری استان جهت ارتقای رضایتمندی بیش از پیش مردم از نظام اسلامی.
۱۰) مبارزه قاطع، به موقع و انقلابی با محتکران به ویژه در آستانه سال جدید.
۱۱) رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم، ارتباط مستقیم و بلا واسطه با مردم جهت اشرافیت بر مشکلات مردم به منظور حل آن
۱۲)همافزایی همه دستگاهها در خصوص مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز و تغییر کاربریهای خلاف قانون در راستای حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی سطح شهرستان.
۱۳)حل معضل دیرینه ترافیک شهری که علاوه بر اخلال در روند امدادرسانی به شهروندان افزایش مصرف سوخت و استهلاک خودروها، اتلاف وقت و کاهش اوقات فراغت و نارضایتی شهروندان را در پی دارد.
در پایان حقوقدانان بسیجی و انقلابی، ضمن مطالبه جدی و فراگیر از مسئولان مبنی بر تقویت روند عدالت محوری و مبارزه با مفاسد در گام دوم انقلاب، آمادگی خود را برای حمایت قاطع و عملیاتی کردن تصمیمهای بزرگ مسئولان جهت تحقق عدالت اسلامی و مبارزه جدی با مفاسد اعلام داشته و امید میرود اقدامات جهادی مسئولان، خون تازهای را در این سیستم جاری کند و باعث توسعه بیشتر شهرستان شود و با ایجاد تحولات بنیادی، نوید بخش آیندهای روشن در سطح شهرستان باشد.
(کانون بسیج حقوقدانان سپاه ناحیه پاوه)