مرصادنیوز: کارشناس مسائل بین الملل گفت: جنایاتی که آمریکا زندان ابوغریب، لبنان، سوریه و افغانستان مرتکب شده است نشان می دهد که آمریکا با استفاده از شیوه های سخت افزاری و کشتار مردم تلاش می کند که به اهداف خود برسد.
مرصادنیوز: رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن گفت: محیط به وجود آمده متاسفانه انسان را به یاد زمان قبل از قتل عام در یوگوسلاوی و شرایطی که مسلمانان یوگوسلاوی داشتند می اندازند.
مرصاد نیوز: با وجود آنکه برجام در مجلس ایران به تصویب رسید و دولت از این پس می تواند آن را اجرایی کند، وزارت خارجه آمریکا در گزارش دروغین اتهامات جدیدی را علیه ایران مطرح کرده است.
مرصاد نیوز: تظاهرات معترضان شهر فرگوسن آمریکا به تبعیض نژادی در این کشور زنگ خطر امنیت ملی آمریکا را به صدا در آورده است و همین عاملی خواهد شد که سرکوب معترضان شدت بیش تری به خود بگیرد.
مرصاد نیوز: مدعیان دروغین حقوق بشر با رفتارهای کاسب کارانه خود در موضوعات حقوق بشری شرایطی را در جامعه به وجود آوردند که امروز زنان اصفهان قربانی جنایات کوردلان و قلب های مریض می شوند.
مرصادنیوز: «پریتی پتل» که دو سال پیش بهخاطر ملاقات محرمانه با سران رژیم صهیونیستی مجبور به استعفا از دولت انگلیس شد، توسط نخستوزیر جدید این کشور که خود را «عاشق اسرائیل» میداند بهعنوان وزیر کشور معرفی شد.
مرصادنیوز: بهائیان تا زمانی که اقدامی درباره آشکارسازی مسلک خود نداشته باشند و دست به تبلیغ نزنند، همچون سایر افراد از حق تحصیل در مدارس و دانشگاهها برخوردار هستند.