رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه:
ولایت اهل بیت (ع) بزرگترین نعمت الهی است
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه با تأکید بر جایگاه ولایت اهل بیت، گفت: بزرگترین نعمت الهی برای انسان، ولایت است؛ نعمتی که در سیره امام محمد باقر (ع) با پیوند علم، معرفت و عمل جلوهای عمیق و ماندگار یافته است.
حجتالاسلام والمسلمین جواد فاطمینسب در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ با محوریت ولایت امام محمد باقر (ع)، اظهار داشت: معرفت و تبعیت عملی از اهل بیت (ع)، اساس سعادت انسان است و امام باقر (ع) با شکافتن علوم و بنیانگذاری نهضت علمی تشیع، ولایت را در عرصه معرفت و عمل به اوج رساند.
وی بیان داشت: بزرگترین نعمت الهی برای انسانها ولایت اهل بیت (ع) است و این نعمت تنها در گفتار معنا نمییابد، بلکه باید در عمل و سبک زندگی نمود داشته باشد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: امام محمد باقر (ع) با شکافتن علوم و تربیت شاگردان برجسته، نشان داد که ولایت اهل بیت (ع) راهی برای هدایت علمی و معنوی جامعه است.
وی با اشاره به حیات علمی امام باقر (ع) گفت: آن حضرت در دوران پرآشوب سیاسی و فرهنگی بنیامیه، با تشکیل حوزه علمیه و پرورش شاگردان، فرهنگ تشیع را زنده کرد. لقب «باقرالعلوم» نیز نشاندهنده نقش ایشان در شکافتن دانش و آشکارسازی معارف الهی است.
فاطمینسب تأکید کرد: شیعه واقعی کسی است که علاوه بر محبت اهل بیت (ع)، در عمل نیز به دستورات آنان پایبند باشد. امام باقر (ع) با تربیت شاگردانی چون زراره، محمد بن مسلم و ابوبصیر، نشان داد که ولایت تنها یک شعار نیست، بلکه باید در رفتار و اخلاق روزمره تجلی یابد.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که جامعه با هجمههای فرهنگی و رسانهای مواجه است، بازگشت به سیره امام باقر (ع) و ولایت اهل بیت (ع)، راهی برای مصونیت و سعادت خواهد بود. همانگونه که امام باقر (ع) در برابر انحرافات زمانه ایستاد، امروز نیز باید ولایت را با عمل و معرفت در زندگی جاری ساخت.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!