حالت تاریک
سه‌شنبه, 30 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
افزایش ۲ برابری ورزشکاران تنیس خاکی در کرمانشاه
رئیس هیأت تنیس خاکی شهرستان کرمانشاه خبر داد:

افزایش ۲ برابری ورزشکاران تنیس خاکی در کرمانشاه

رئیس هیأت تنیس خاکی شهرستان کرمانشاه از افزایش دو برابری تعداد ورزشکاران این رشته خبر داد و گفت: با تمرکز بر استعدادیابی و توسعه زیرساخت‌ها، آماده میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی هستیم.

رضا فدایی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به محور فعالیت‌های هیأت ورزشی تنیس خاکی، اظهار داشت: از ابتدای آغاز فعالیت در هیأت تنیس شهرستان کرمانشاه، تمرکز خود را بر استعدادیابی و توسعه ورزش تنیس در رده‌های سنی پایه قرار دادیم. 

رئیس هیأت تنیس خاکی شهرستان کرمانشاه افزود: در همین راستا، نخستین گام را با امضای تفاهم‌نامه‌ای با اداره‌کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه برداشتیم که موضوع آن، آموزش و توسعه تنیس در مدارس بود. 

وی بیان کرد: برای اجرای این طرح، مربیان ورزش مدارس نواحی آموزش و پرورش کرمانشاه را در دو بخش آقایان و بانوان به هیأت دعوت کردیم و به‌مدت دو ماه، در روزهای جمعه از ساعت 8 صبح تا ۲ بعد از ظهر کلاس‌های آموزش تنیس برای آن‌ها برگزار شد. 

فدایی تصریح کرد: هدف از این آموزش‌ها آن بود که مربیان بتوانند در مدارس خود، دانش‌آموزان را با ورزش تنیس آشنا کرده و به آن‌ها آموزش دهند. 

رئیس هیأت تنیس خاکی شهرستان کرمانشاه با اشاره به تجربه شخصی خود در دوران تحصیل، عنوان کرد: در گذشته دانش‌آموزان در مدرسه با چند رشته محدود مانند فوتبال، والیبال، بسکتبال و پینگ‌پنگ آشنا می‌شدند، اما اکنون ما تلاش کردیم با تجهیز برخی مدارس به راکت، توپ و تور قابل حمل، تنیس را نیز به مدارس بیاوریم. 

وی اذعان کرد: در زنگ تفریح، دانش‌آموزان می‌توانستند با مراجعه به دفتر مدرسه، راکت و توپ تنیس دریافت کرده و بازی کنند؛ این اقدام تأثیر بسزایی در افزایش آشنایی و علاقه‌مندی آن‌ها به این رشته ورزشی داشت. 

فدایی بیان کرد: این اقدامات باعث شد که طی سه سال اخیر، تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته هیأت تنیس شهرستان کرمانشاه از حدود ۳۵۰ نفر به بیش از ۷۵۰ نفر برسد که رشد بیش از ۱۰۰ درصدی را نشان می‌دهد. 

رئیس هیأت تنیس کرمانشاه با اشاره به تسهیل دسترسی مردم به آموزش تنیس، عنوان کرد: هم‌اکنون علاقه‌مندان می‌توانند با پرداخت ماهانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، از ۱۲ جلسه آموزشی شامل زمین، مربی، راکت و توپ بهره‌مند شوند که این هزینه نسبت به میانگین کشوری بسیار مناسب است. 
وی با اشاره به اهمیت استعدادیابی در رده‌های پایه، افزود: نتیجه تلاش‌های مستمر ما در سال‌های گذشته این بوده که در اغلب مسابقات رده‌های سنی کشور، نمایندگانی از کرمانشاه حضور داشته‌اند. 

فدایی ادامه داد: از جمله این ورزشکاران می‌توان به دریا آقایی، سورن تبیانیان، امیر خجسته، آرشام کریمی، شروان جلالی و سام حسنی اشاره کرد که توانسته‌اند در رقابت‌های ملی و منطقه‌ای خوش بدرخشند. 

رئیس هیأت تنیس خاکی کرمانشاه تصریح کرد: سام حسنی با دعوت به اردوی تیم ملی و شرکت در مسابقات غرب آسیا در اردن، موفق به کسب مقام نخست و دریافت سهمیه مسابقات قهرمانی آسیا شد که نتیجه زحمات چندساله خانواده، مربیان و هیأت تنیس است. 

وی با اشاره به چالش‌های مالی موجود، عنوان کرد: جذب حامی مالی همواره یکی از اولویت‌های ما برای حمایت از ورزشکاران و ارتقاء سطح مسابقات بوده اما به‌دلیل نبود صنایع بزرگ و مشکلات اقتصادی در استان، با این موضوع با دشواری جدی مواجه‌ایم. 

فدایی خاطرنشان کرد: با این حال، اداره‌کل ورزش و جوانان کرمانشاه زمین‌های مجموعه خانه تنیس را از طریق ماده ۸۸ در اختیار هیأت قرار داد که این اقدام کمک شایانی به پیشبرد اهداف آموزشی ما کرد. 

رئیس هیأت تنیس خاکی کرمانشاه گفت: توسعه زیرساخت‌ها نیز با جدیت دنبال شده و تعداد زمین‌های تنیس در استان از چهار زمین به ۱۴ زمین در پنج سال گذشته افزایش یافته است؛ این زمین‌ها در دهکده المپیک، ورزشگاه ۱۵ خرداد، آب غرب و مجموعه ارتش فعال هستند. 

وی افزود: با فراهم شدن این زیرساخت‌ها، آمادگی لازم برای میزبانی مسابقات سطح یک کشوری و حتی رقابت‌های بین‌المللی رده‌های سنی را داریم و فدراسیون نیز قول‌هایی در این زمینه داده است. 

فدایی با اشاره به توسعه تنیس در شهرستان‌ها، عنوان کرد: در شهرستان صحنه، یک زمین تنیس با همکاری اداره ورزش و جوانان تأسیس شد که هزینه ساخت آن توسط هیأت تنیس تأمین شد و در کنگاور نیز با همکاری دانشگاه پیام نور، دو زمین در اختیار قرار گرفته است. 

رئیس هیأت تنیس خاک کرمانشاه تصریح کرد: در شهرستان جوانرود نیز تلاش‌هایی برای توسعه تنیس انجام شد اما به‌دلیل شرایط جغرافیایی منطقه، امکان ساخت زمین مناسب فراهم نشد. 

وی با اشاره به دستاوردهای سال ۱۴۰۳، افزود: برای نخستین‌بار در کشور، رشته تنیس برای ناشنوایان در کرمانشاه راه‌اندازی و مسابقات بانوان این رشته نیز با موفقیت برگزار شد.

فدایی  در پایان گفت: تمام تلاش ما و همکارانم در هیأت تنیس خاکی، ارتقای کیفیت این ورزش، افزایش سرانه ورزشی، توسعه تنیس در مدارس و شناساندن آن به عموم مردم بوده است و خوشبختانه با همراهی مربیان، خانواده‌ها و مسئولان، دستاوردهای ارزشمندی حاصل شده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!