
جانشین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه:
رسانه ارزشمند در خدمت حل مسائل اجتماعی است
جانشین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه گفت: مثلث رسانه، ملت و دولت باید مورد توجه قرار گیرد؛ رسانهها باید در مطالبهگری مثبت، بدون تشویش اذهان، برای حل مسائل اجتماعی نقشآفرین باشند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ سردار مسعود قنبری در همایش استانی مدار امید که به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی در حسینیه ثارالله سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: رسانهها کلاس بیدیوار جامعه هستند که رسالتشان آگاهیبخشی، امیدآفرینی و فرهنگسازی است.
جانشین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، با گرامیداشت مقام شامخ شهدا و تبریک مناسبتهای مختلف هفته جاری، بر اهمیت جایگاه رسانه در جامعه تأکید کرد و نقش بیبدیل خبرنگاران و اصحاب رسانه در مسیر آگاهیبخشی، ترویج عدالت اجتماعی و امیدآفرینی را مورد تحسین قرار داد.
وی در ابتدای سخنان خود ضمن سلام و درود به ارواح طیبه شهدا از صدر اسلام تا شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بهویژه شهدای والامقام استان کرمانشاه و شهدای رسانه و روابطعمومی، گفت: این روزها که در ایامی معنوی واقع شدهاند، فرصت مغتنمی هستند تا با بازنگری در رسالتها و مسئولیتها، گامی مؤثر در مسیر تعالی جامعه برداریم.
قنبری همچنین با تبریک هفته معلم و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه، از تلاشهای این اقشار زحمتکش تقدیر و تشکر کرد و افزود: روز روابطعمومی و ارتباطات را به اصحاب رسانه تبریک عرض میکنم و از زحمات بیوقفه این عزیزان که وظیفه خطیر اطلاعرسانی به جامعه را بر دوش دارند، صمیمانه قدردانی دارم، این اطلاعات و آگاهیها تأثیرات شگرفی در زندگی فردی و جمعی مردم دارند و رسانهها باید همواره از سلامت، دقت و تعهد بهرهمند باشند.
وی در ادامه ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال خبرنگاران و رسانهها در گردهمایی برگزار شده به دعوت روابطعمومی سپاه، بر اهمیت همکاری و همافزایی میان نهادهای فرهنگی و رسانهای تأکید و بیان کرد: در سپاه معتقدیم که رسانهها باید در جامعه برجسته دیده شوند و در مسیر آگاهیبخشی اجتماعی، از آنها حمایت کنیم،رسانهها نقشی تعیین کننده در تحکیم و تقویت پایههای فکری و اعتقادی جامعه دارند.
قنبری با اشاره به ویژگیهای عصر حاضر، آن را «عصر سلطه رسانه» خواند و تصریح کرد: امروز همه ما میدانیم که رسانه میتواند یک موضوع را در جامعه بسط داده و فهم و درک اجتماعی درباره آن ایجاد یا تقویت کند، در جهانی که ارتباطات اصل انکارناپذیر آن شده است، باید بر مبنای دادههای روز حرکت کرده و برنامهریزی کنیم.
وی افزود: بزرگترین رسالت در جهان امروز اطلاعرسانی صحیح است و رسانهها باید با خلاقیت، فکر و برنامهریزی، اطلاعات و اخبار را با دقت و صحت به جامعه منتقل کنند که این رسالت نیاز به ساعتها تلاش، تحقیق و قلمفرسایی دارد تا خروجی قابل اعتماد و روشنی در اختیار مردم قرار گیرد.
رسانه؛ کلاس بیدیوار با میلیاردها مخاطب
قنبری با بیان اینکه رسانهها امروز به مثابه کلاسی بیدیوار هستند، گفت: رسانهها مانند کلاسهای بدون مرز هستند که میلیونها شنونده و مخاطب دارند. این کلاسها برای تأثیرگذاری بیشتر نیاز به ساختار، سازمان و اصول ارتباطی متعهدانه دارند؛ باید تلاش کنیم که این قدرت و ظرفیت رسانه در خدمت انسانیت و ارتقای اجتماعی جامعه باشد، نه در جهت گمراهسازی و ایجاد انحراف.
وی ضمن اشاره به نقش سازنده رسانهها در کشور، افزود: خوشبختانه در استان ما شاهد تعهد، اخلاقمداری و دلسوزی رسانهها هستیم؛ البته نقد منصفانه یکی از وظایف اصلی رسانه است و اگر با نیت اصلاح و بدون غرضورزی سیاسی باشد، ارزشمند و سازنده خواهد بود.
جانشین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) با اشاره به وظیفه انتقال مفاهیم فرهنگی، تاریخی و اعتقادی به نسلهای آینده، یادآور شد: در دوران دفاع مقدس، نسلی با تمام وجود از هویت این ملت و سرزمین دفاع کرد؛ رسانهها در ادامه این مسیر، مسئولیت خطیر انتقال این فرهنگ به نسلهای دوم، سوم، چهارم و پنجم انقلاب را بر عهده دارند. این نقش بیبدیل رسانهها باید همواره مورد تقدیر قرار گیرد.
وی ادامه داد: رسانه باید پایههای وحدت و انسجام ملی باشد، نه اینکه ناخواسته یا به دلیل غفلت، زمینهساز سستی، دروغ و خشونت شود، اصحاب رسانه باید مراقب باشند که مسیر فعلی، که مبتنی بر آگاهی، صداقت و تعهد است، دچار چالش نشود.
قنبری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت سواد رسانهای، اظهار داشت: سالهاست در همه برنامهها بر آموزش سواد رسانهای تأکید میکنم؛ مردم باید در برخورد با رسانهها قدرت تحلیل و تشخیص داشته باشند، متأسفانه در این حوزه هنوز به نقطه مطلوب نرسیدهایم و باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی ادامه داد: یکی از رسالتهای رسانهها، ترویج عدالت اجتماعی و امیدآفرینی در جامعه است؛ دشمنان با جنگ روانی سعی در ایجاد ناامیدی دارند اما رسانههای متعهد میتوانند با برنامهریزی و نگاه آیندهمحور، امید را در دل مردم زنده نگه دارند.
رسانه؛ بستر فرهنگ، نه صرفاً ناقل پیام
قنبری خاطرنشان کرد: فرهنگ، بستر همه موضوعات مهم اجتماعی است و اگر ارتباط شکل نگیرد، فرهنگ نیز شکل نخواهد گرفت؛ رسانهها باید فرهنگسازی کنند و در حوزههای مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نقشآفرینی داشته باشند، هرگونه پیامی، حتی کوچکترین آن، باید با پیوست رسانهای همراه باشد تا تأثیرگذاری لازم را داشته باشد.
مثلث رسانه، ملت و دولت
قنبری در ادامه با اشاره به سفر رئیسجمهور به استان کرمانشاه، از رسانهها خواست که با دولت همراهی کنند و فضایی آرام و مطالبهگرانه ایجاد کنند تا مسئولین بتوانند در سایه این آرامش، مصوبات توسعهای را به سرانجام برسانند.
وی گفت: مثلث رسانه، ملت و دولت باید مورد توجه قرار گیرد؛ رسانهها باید در مطالبهگری مثبت، بدون تشویش اذهان، برای حل مسائل اجتماعی نقشآفرین باشند؛ تشویش اذهان عمومی توسط برخی رسانههای مغرض، خط قرمز است و نباید اجازه داد این جریانها فضای استان را خدشهدار کنند.
قنبری ضمن اعلام حمایت از اصحاب رسانه، گفت: ما در تمام برنامهها حمایت کامل خود از رسانهها را اعلام کردهایم و اگر جایی مشکلی برای آنها پیش آمد، حتی در حوزه قضائی، پیگیر خواهیم بود، راهاندازی شعبه حل اختلاف رسانه در دستور کار قرار دارد تا مسائل و اختلافات احتمالی اصحاب رسانه در فضایی آرام و با حمایت پیگیری شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با همدلی و همکاری همهجانبه، جامعهای آگاه، پویا، با هویت فرهنگی غنی و برخوردار از عدالت و امید ساخته شود
جانشین سپاه حضرت نبی اکرم (ص) بیان کرد: رسانهها ستون فقرات آگاهیبخشی و فرهنگسازی جامعه هستند و با تلاش آنهاست که مسیر توسعه و رشد کشور هموار خواهد شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!