
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی:
عقبماندگی سرپلذهاب ناشی از قصور مسئولان است
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی با انتقاد از عملکرد مدیران محلی، گفت: با وجود ظرفیتهای فراوان در سرپلذهاب، تداوم محرومیت این شهرستان ناشی از قصور مسئولانی است که نتوانستهاند از این فرصتها بهرهبرداری کنند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ عبدالکریم حسینزاده شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سرپلذهاب اظهار داشت: سرپلذهاب تنوع فرهنگی، اجتماعی و مذهبی خوبی دارد و امروز هم از روستاهای یارستانی و هم روستاهای اهل سنتنشین و هم شیعهنشین بازدید کردم و نقطه اتکاء این تنوع همبستگی ملی است که در شهرستان بهعنوان ضامن کشور در برابر تمام مخاطرات وجود دارد البته در دوران جنگ تحمیلی هم همین تنوع و همبستگی ملی باعث پیروزی ما شد.
وی افزود: ادامه این ماندگاری کشور به همبستگی و زیست مسالمتآمیز ما خصوصاً استانهایی که تنوع قومیتی و مذهبی دارند، بر میگردد زیرا کمترین فاصله و گسست میتواند اسباب شکافهای عجیبی را بهوجود آورد که دشمنان کمین کرده میتوانند از آن بزرگترین استفاده را ببرند.
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تصریح کرد: بهعنوان عضو کوچکی از دولت وفاق ملی از همه مسئولان دولتی شهرستان انتظار دارم با همه وجود در راستای تحکیم هویت ملی و همبستگی و انسجام مردم تلاش وافری داشته باشند چرا که دولت رسالت اصلی خود را همبستگی ملی میداند ما اول باید جامعه را همدل کرده و شکاف بین مردم و دولت را از بین ببریم و اعتماد ملی را با صداقت و خدمت صادقانه جلب کنیم.
حسینزاده خاطرنشان کرد: دولت در راستای رفع مشکلات، اقدامات خود را انجام میدهد و همزمان مذاکرات رفع تحریم را هم دنبال میکند اما مهمتر از همه این است که ما همبستگی، کنار هم بودن و با هم بودن خود را حفظ کنیم که آسیب نبینیم.
وی با تأکید بر ضرورت رعایت صداقت با مردم اذعان داشت: رئیسجمهور قبل از هر سفر استانی به همه ما تأکيد دارند که اگر بین مردم حاضر میشوید با آنها صادق بوده و وعده الکی به مردم ندهید لذا واقعیت این است که ما در سفرهای استانی سعی میکنیم این نگاه دولت را در شهرستانهای مختلف تسری دهیم.
حسینزاده گفت: در تمام دنیا برنامهریزی برای توسعه یک منطقه دیگر مانند گذشته بر مبنای نداشتهها نیست بلکه رویکرد عوض شده و هماکنون بر مبنای داشتهها برنامهریزی میشود.
وی با اشاره به سخنان فرماندار سرپلذهاب افزود: در سرپلذهاب ظرفیتهای بسیاری وجود دارد و اگر با وجود آن سرپلذهاب همچنان از مناطق کمبرخوردار است قطعاً مشکل از مسئولان است که نتوانستند این ظرفیتهای بیکران شهرستان را احیا کنند.
حسینزاده با گلایه از اینکه امروز متاسفانه مشارکت در مردم از بین رفته است، اذعان کرد: ما تمام شاخصهای کشور را احصا کردیم و میدانیم که سرپلذهاب در چه شاخص هوایی قوی و در کدام شاخصها ضعیف است و شاخصهایی که در فلاکت و ناترازی است را در اولویت قرار میدهیم و برای آنها سرمایهگذاری میکنیم.
معاون رئیسجمهور افزود: ما معتقدیم که یکی از فرصتهای مهم ارتقا و توسعه مناطق مرزی احیای بازارچههای مرزی است لذا در موضوع بازارچه تیلهکوه مراوداتی با خانم عراق انجام گرفته بنا شده که ما در کشور موضوع بازارچههای مرزی را مصوب کنیم و اقلیم کردستان عراق هم در مقابل در حکومت مرکزی آن را مصوب کند.
وی با اشاره به تنش آبی مناطق روستایی شهرستان افزود: این موضوع که یکی از مسائل مهم شهرستان است که حتما در سال جاری در اولویت برنامهریزی ما قرار خواهد گرفت و حتماً اعتباری برای تکمیل طرحهای آبرسانی تخصیص خواهیم داد.
حسینزاده عنوان داشت: ما موظف هستیم ثروت و سرمایههای ملی نظام را حفظ کنیم لذا در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی نظارت بسیار زیادی انجام خواهیم داد که خدای ناکرده علاوه بر بیکاری، بدهکاری را نیز بر مشکلات افراد نیفزاییم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!