حالت تاریک
پنج‌شنبه, 18 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مشهد قطب معنوی جهان اسلام است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرپل‌ذهاب:

مشهد قطب معنوی جهان اسلام است

رئیس سازمان تبلیغات شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: امام رضا (ع) نماد علم، اخلاق و کرامت است ‌و حرم مطهر آن حضرت یکی از مهم‌ترین قطب‌های معنوی در جهان اسلام است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن دوستیان در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: هشتمین امام شیعیان، نه تنها به عنوان یک شخصیت مذهبی، بلکه به عنوان نماد مهربانی، علم و کرامت در تاریخ اسلام شناخته می‌شود. 

وی افزود: امام رضا (ع) تجسم اخلاق اسلامی بودند و ویژگی‌های اخلاقی بارزی همچون مهربانی و بخشندگی، علم و حکمت، تواضع، صبر و استقامت داشتند. 

دوستیان با اشاره به مهربانی و بخشندگی حضرت رضا (ع)، تصریح کرد:  امام رضا (ع) امام رأفت و مهربانی هستند و همواره به نیازمندان و درماندگان توجه ویژه داشتند. 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: علم و حکمت آن حضرت در مناظرات ایشان با دانشمندان ادیان مختلف، مانند یهودیان و مسیحیان کاملاً مشهود بود که نشان‌دهنده تسلط کامل حضرت بر علوم زمان خود بود.  

دوستیان افزود: صبر و استقامت حضرت رضا (ع) بسیار زیاد بود به طوری که ایشان در دوران خلافت مأمون عباسی، با وجود فشارهای سیاسی بسیاری که بر ایشان وارد می‌شد اما در راستای مصالح امور مسلمانان و اصحاب خود، همواره صبر پیشه کرده و بر اصول دینی پایبند ماندند. 

وی در ادامه با اشاره به کرامات و معجزات حضرت (ع)، عنوان داشت: کرامات امام رضا (ع) نه تنها در زمان حیات، بلکه پس از شهادت نیز ادامه یافته است و بسیاری از بیماران و نیازمندان و ملتمسان درگاهش شفای بیماری‌های لاعلاج خود را از توسل به حرم علی ابن موسی‌الرضا (ع) گرفته‌اند. 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرپل‌ذهاب گفت: حرم مطهر علی ابن موسی‌الرضا (ع) در مشهد، به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های معنوی جهان اسلام شناخته می‌شود که سالانه بیش از چند میلیون زائر ایرانی و خارجی و مسلمان و غیرمسلمان شیعه و سنی در این مکان گرد هم تجمع می‌کنند تا برای طلب حاجات خود دعا کنند. 

وی حرم مطهر امام رضا (ع) را نماد وحدت دانست و اذعان کرد: حرم امام رضا (ع) محل برگزاری مراسم مشترک شیعه و سنی است و به عنوان پلی برای تقریب مذاهب عمل می‌کند لذا نماد وحدت اسلامی در کشور است. 

دوستیان با اشاره به نگرش سایر مذاهب اسلامی به امام هشتم شیعیان، گفت: اگرچه امام رضا (ع) به عنوان امام هشتم نزد شیعیان شناخته می‌شود، اما جایگاه ایشان در میان اهل سنت نیز قابل توجه است. 

این مقام مسئول تصریح کرد : اهل سنت همواره به مقام علمی امام رضا (ع) احترام گذاشته‌اند و بسیاری از علمای اهل سنت، به دانش و زهد امام رضا (ع) اعتراف کرده‌اند.   

  وی در پایان افزود: امام رضا (ع) نه تنها برای شیعیان، بلکه برای تمام مسلمانان نماد اخلاق، علم و کرامت است، حرم ایشان به عنوان مرکزی معنوی، اجتماعی و اقتصادی، نقش بی‌بدیلی در ایران و جهان اسلام ایفا می‌کند و کرامات ثبت شده از ایشان، چه در متون تاریخی و چه در تجربیات معاصر، گواهی بر جایگاه والای این امام همام در نزد پروردگار است. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!