
گزارش تصویری؛
چای ایرانی
برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هرساله در سه چین بهاره، تابستانه و پائیزه صورت میگیرد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ برداشت برگ سبز چای در استانهای گیلان و مازندران هرساله در سه چین بهاره، تابستانه و پائیزه صورت میگیرد؛ چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پائیزه از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه به اتمام میرسد؛ بر اساس آخرین آمار، ۵۵ هزار چایکار استانهای گیلان و مازندران، در باغهایی به وسعت ۲۵ هزار هکتار چای برداشت میکنند.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!