حالت تاریک
پنج‌شنبه, 11 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
نخبگان در ترویج خودباوری میان دانش‌آموزان نقش‌آفرینی کنند
دانش‌آموز نخبه کرمانشاهی:

نخبگان در ترویج خودباوری میان دانش‌آموزان نقش‌آفرینی کنند

یک دانش‌آموز نخبه کرمانشاهی با اشاره به اهمیت خودباوری در بین دانش‌آموزان گفت: جامعه ما به مدیران خلاق، مبتکر، باسواد و فرهیخته نیاز دارد.

معصومه امیدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: دانش‌آموز پایه یازدهم رشته علوم انسانی از دبیرستان فرزانگان دوره دوم از استان کرمانشاه هستم که یک پایه تحصیلی را به صورت جهشی خوانده‌ام و در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی حائز مقام شده‌ام.

این دانش‌آموز نخبه درباره سایر افتخارات خود افزود: در آذرماه ۱۴۰۲ موفق به کسب مقام اول استانی در رشته سخن و سخنوری شدم که این موفقیت مربوط به پایه دهم تحصیلی است.

موفقیت در مسابقات فرهنگی و مذهبی

وی گفت: مقام سوم رشته گفتمان مهدوی را در سطح ناحیه یک آموزش و پرورش استان کرمانشاه به دست آوردم. همچنین دو مرتبه موفق به کسب مقام سوم استانی در مسابقات تاریخ ایران باستان شدم که به کتاب تاریخ پایه دهم مربوط می‌شود.

امیدی ادامه داد: مدال نقره استانی در رشته ورزشی ووشو را نیز در کارنامه خود دارم، البته این مدال مربوط به حدود چهار یا پنج سال پیش است.

تجلیل در مراسم نخبگان استان کرمانشاه 

وی خاطرنشان کرد: هر ساله در دهه فجر مراسمی تحت عنوان تجلیل از نخبگان دانش‌آموزی استان کرمانشاه برگزار می‌شود که طی آن، از نخبگان مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی تقدیر به عمل می‌آید. بنده نیز به عنوان نخبه استانی در این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتم.

حضور فعالیت‌های علمی و تشکیلاتی

امیدی همچنین با اشاره به فعالیت‌های تشکیلاتی خود گفت: در حال حاضر رئیس هیأت اندیشه‌ورز بسیج دانش‌آموزی استان کرمانشاه (مجمع فاطمی) هستم.

وی افزود: در هفته‌های اخیر در مسابقات مناظره دانش‌آموزی که برای نخستین بار در کشور و در استان کرمانشاه برگزار شد، تیم ما از دبیرستان فرزانگان به مرحله فینال راه یافت و مقام دوم استانی را کسب کردیم.

حافظ قرآن کریم و برگزارکننده مدرسه انقلاب

این دانش‌آموز نخبه کرمانشاهی درباره فعالیت‌های قرآنی خود بیان کرد: بنده حافظ ۶ جزء از قرآن کریم هستم و مدرک دو جزء از آن (جزء سی‌ام و سی‌ و یکم) را به طور رسمی دریافت کرده‌ام.

وی افزود: دو سال متوالی به مناسبت دهه فجر، مدرسه انقلاب را در دبیرستان فرزانگان برگزار کردیم که طی این فعالیت‌ها، از سوی آقای نجفی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرمانشاه، مورد تقدیر قرار گرفتیم.

امیدی در ادامه گفت: مدرک قرائت قرآن سطح یک با درجه عالی و همچنین مدرک چرتکه (دوره ۱۲ ترم اول) را نیز دریافت کرده‌ام.

این دانش‌آموز برتر کرمانشاهی خاطر نشان کرد: معدل سال تحصیلی‌ام ۲۰ شد و به عنوان شاگرد اول مدرسه انتخاب شدم.

موفقیت در جشنواره مالک اشتر

وی با اشاره به افتخارات تشکیلاتی خود گفت: در هشتمین جشنواره مالک اشتر ناحیه امام سجاد (ع)، موفق به کسب عنوان موفق‌ترین فرمانده پایگاه فرزانگان حوزه شهید فهمیده خواهران شدم.

امیدی در پایان با تأکید بر نقش نوجوانان نخبه در ترویج خودباوری بین دانش‌آموزان ادامه داد: جامعه ما به مدیران خلاق، مبتکر، باسواد و فرهیخته نیاز دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!