حالت تاریک
یکشنبه, 07 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
امام‌جمعه کرمانشاه مطرح کرد:

لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه

لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: باید فرهنگ وقف را در جامعه ترویج بدهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، آیت‌الله مصطفی علما در دیدار با اصحاب رسانه و بقاع متبرکه و کارکنان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان که صبح امروز در دفتر امام جمعه کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: وقف، مدیریت اسلامی و الهی است و بر اساس سخنان بزرگان دین اسلام صدقه‌ای جاریه‌ است که آثار اجتماعی و اقتصادی آن در نبود شخص واقف نیز استمرار دارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه افزود: اگر همه مردم در جامعه زکات، خمس و سهم امام را پرداخت کنند در جامعه فقیر نخواهیم داشت.

 

وی با بیان اینکه دین مبین اسلام از همان ابتدای زندگی بشریت به فکر ضعفا و فقرا بوده است، گفت: واقفان نیز برای آرامش و آسایش مردم در گذشته فعالیت‌های عام‌المنفعه‌ای انجام داده‌اند و در همین کرمانشاه، کاروانسراهایی برای استراحت مسافران و زائران از محل امور خیریه ساخته شده‌اند.

 

آیت‌الله علما با اشاره به جایگاه وقف در زندگی مسلمانان، تصریح کرد: وقف از گذشتگان به یادگار مانده و امروز باید برای ترویج آن در جامعه تلاش کنیم.

 

 وی به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه باید از طریق تشویق مردم به وقف و اجرای صحیح آن، حق واقف در مورد موقوفه را بیش از پیش در جامعه ترویج دهیم، اشاره کرد.

 

آیت‌الله علما خاطرنشان کرد: مسئولیت داریم که از موقوفات به خوبی نگهداری و حفاظت کنیم.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید