
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کرمانشاه مطرح کرد:
اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان به روستاهای کرمانشاه
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه از اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساختها و اجرای طرح هادی در روستاهای استان طی سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ شمسالله خدادادی با اشاره به وضعیت طرحهای هادی در روستاهای استان، اظهار داشت: در استان کرمانشاه بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ روستا داریم که از این تعداد حدود یکهزار و ۷۱۵ روستا بالای ۲۰ خانوار بوده و مشمول اجرای طرح هادی و طرح بازنگری هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر در یکهزار و ۹۳ روستای استان طرحهای هادی روستایی با پیشرفت ۶۵ درصد اجرا شده که در این خصوص نزدیک به میانگین کشور هستیم، اما این بدان معنا نیست که همه طرح هادی روستایی در این روستاها اجرا شده، بلکه در این روستاها حداقل یک مرحله از طرح هادی اجرا شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه در جریان سفر رئیسجمهور به استان و با توجه به پیگیریهایی که صورت گرفت مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان برای بازه زمانی دو سال به طرحهای هادی و توسعه زیرساختهای روستایی کرمانشاه اختصاص یافت، عنوان کرد: توزیع این اعتبار به تناسب شاخص بهرهمندی شهرستانهای استان صورت خواهد گرفت.
خدادادی ابراز امیدواری کرد: برای سال جاری ۲۰۰ میلیارد تومان از این اعتبارات به توسعه زیرساختها و اجرای طرحهای هادی روستاهای استان اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز منابعی در اختیار دارند که خوشبختانه بخش عمده این منابع را به سمت بنیاد مسکن و روستاها هدایت کردهاند، گفت: علاوه بر مصوبات سفر، امسال از محل اعتبارات نمایندگان نیز ۱۴۵ میلیارد تومان صرف توسعه زیرساختهای روستایی استان و اجرای طرحهای هادی خواهد شد.
به گفته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه، با احتساب مصوبات سفر، اعتبارات نمایندگان و اعتبارات ملی و استانی، امسال در مجموع نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان به توسعه زیرساختهای روستاهای کرمانشاه اختصاص خواهد یافت.
خدادادی با اشاره به اینکه امسال برای آسفالت و توسعه زیرساختها در ۱۵۰ روستای استان برنامهریزی شده است، یادآور شد: اگر بتوانیم هر سال ۱۵۰ روستای استان را تا حدودی از طرحهای هادی روستایی بهرهمند کنیم، ظرف چند سال آینده همه روستاهای کرمانشاه از طرح هادی بهرهمند خواهند شد.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!