حالت تاریک
چهارشنبه, 21 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
بعثت کرمانشاه به مصاف مس سونگون می‌رود
لیگ دسته اول فوتبال؛

بعثت کرمانشاه به مصاف مس سونگون می‌رود

تیم بعثت کرمانشاه امروز شنبه در هفته یازدهم لیگ دسته اول فوتبال، در ورزشگاه شهید قویدل تبریز به مصاف مس سونگون ورزقان خواهد رفت.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ در هفته یازدهم لیگ دسته اول فوتبال، تیم‌های بعثت کرمانشاه و مس سونگون ورزقان امروز شنبه از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه در ورزشگاه شهید قویدل تبریز به مصاف یکدیگر خواهند رفت. 

قضاوت این دیدار بر عهده امیر آرمند است و علیرضا طاهرخانی، وحید قاسمی و امیر معصومی‌فر به‌عنوان کمک‌داوران او را همراهی می‌کنند؛ همچنین تورج عیوض محمدی به‌عنوان ناظر فدراسیون فوتبال برای این مسابقه تعیین شده است. 

تیم بعثت کرمانشاه که هفته گذشته در جام حذفی موفق شد مس سونگون را در ضربات پنالتی شکست دهد، امروز نیز به دنبال کسب سه امتیاز این دیدار خارج از خانه است تا بتواند جایگاه خود در جدول را ارتقا دهد. 

شاگردان ابراهیم اشکش در ۱۰ بازی گذشته خود، پنج بُرد، سه مساوی و دو شکست داشته و با ۱۵ امتیاز در رده پنجم جدول قرار گرفته‌اند؛ پیروزی در این مسابقه می‌تواند آن‌ها را حتی تا رده دوم جدول بالا ببرد. 

در سوی دیگر، تیم مس سونگون ورزقان که در جام حذفی شکست خورده بود، امیدوار است با کسب سه امتیاز این دیدار خانگی، از قعر جدول رها شود و وضعیت خود را بهبود بخشد. 

این تیم در ۱۰ بازی گذشته تنها یک برد، یک مساوی و هشت شکست ثبت کرده و با چهار امتیاز در رده هجدهم جدول قرار دارد، بنابراین این مسابقه برای آن‌ها فرصتی حیاتی برای بازگشت به روند رقابتی محسوب می‌شود. 

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!