حالت تاریک
چهارشنبه, 24 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
تابستانی مفید در انتظار دانش‌آموزان کرمانشاهی است
وزیر آموزش و پرورش:

تابستانی مفید در انتظار دانش‌آموزان کرمانشاهی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما تلاش می‌کنیم برنامه‌هایی متنوع، خلاقانه و نوآورانه در حوزه‌های مختلف برای دانش‌آموزان طراحی کنیم که ضمن سرگرمی، مهارت‌آموزی و رشد فکری و اخلاقی را نیز در پی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مذصاد»؛ علیرضا کاظمی بعد از ظهر امروز چهارشنبه، در جریان سفر استانی رئیس‌جمهور به کرمانشاه، با استقبال استاندار و جمعی از مسئولان استانی وارد استان کرمانشاه شد و در سخنانی در فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه‌، به تشریح برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش برای تابستان دانش‌آموزان پرداخت و از آغاز یک پویش ملی با همکاری وزارت نیرو در راستای صرفه‌جویی در انرژی خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از مأموریت‌های مهم آموزش و پرورش در ایام تابستان، غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان است، اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش و همکارانمان در این اداره‌کل، یکی از مأموریت‌های مهمی که در تابستان بر عهده دارند، پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان است؛ طبیعتاً ما از همه ظرفیت‌هایی که داریم، از جمله کانون‌های فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان، دارالقرآن‌ها، مجتمع‌های ورزشی، کانون‌های ورزشی و همچنین تشکل‌های رسمی مانند بسیج دانش‌آموزی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان و سازمان دانش‌آموزی استفاده خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: همه این نهادها وظیفه دارند با برنامه‌ریزی منسجم و هدفمند، تابستانی پربار و مفید را برای دانش‌آموزان رقم بزنند.

کاظمی با اشاره به تنوع برنامه‌ها گفت: ما تلاش می‌کنیم برنامه‌هایی متنوع، خلاقانه و نوآورانه در حوزه‌های مختلف برای دانش‌آموزان طراحی کنیم؛ از ورزش گرفته تا فعالیت‌های فرهنگی، قرآنی و تربیتی؛ همه در دستور کار قرار دارند تا ضمن سرگرمی، مهارت‌آموزی و رشد فکری و اخلاقی را نیز در پی داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین به موضوعی مهم در سیاست‌های امسال وزارتخانه اشاره کرد و از راه‌اندازی یک پویش ملی با محوریت صرفه‌جویی در مصرف انرژی خبر داد و گفت: امسال یک مأموریت بسیار مهمی که بر عهده‌ دانش‌آموزان است و از همین الان ما انتظار داریم، توجه به ناترازی‌های انرژی و صرفه‌جویی در مصرف آب و برق است.

وی افزود: در یکی از برنامه‌های خوبی که از همین الان طراحی کردیم، به اتفاق وزیر نیرو که امروز در خدمت‌شان هستیم، پویش صرفه‌جویی را راه‌اندازی کرده‌ایم که ان‌شاءالله طی چند روز آینده رونمایی می‌شود.

کاظمی در ادامه افزود: انتظار ما این است که هر دانش‌آموز یک سفیر صرفه‌جویی در کشور باشد و به بهبود ناترازی‌ها کمک کند؛ این موضوع در کنار همه برنامه‌های خوبی که در اوقات فراغت دارند، می‌تواند مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانش‌آموزان را تقویت کرده و فرهنگ صرفه‌جویی را در خانواده‌ها نیز گسترش دهد.

وی حضور در استان کرمانشاه را افتخاری بزرگ دانست و گفت: این سفر یک افتخار بسیار بزرگ است، به هر حال سفر به کرمانشاه، سرزمین دلاورمردی‌ها و فرهنگ و تمدن کهن ایران است و همراهی رئیس‌جمهور نیز نقطه عطفی در این سفر به شمار می‌رود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به دغدغه‌های رئیس‌جمهور در حوزه آموزش، افزود: همان‌طور که می‌دانید، یکی از اولویت‌های مهم رئیس‌جمهور، توسعه عدالت آموزشی است؛ در همین راستا یکی از جلسات مهمی که فردا برای حضور رئیس‌جمهور تدوین شده، بحث نهضت توسعه عدالت آموزشی است که با حضور مردم، مسئولان، گروه‌های جهادی و معلمان برگزار خواهد شد.

کاظمی ابراز امیدواری کرد که این جلسه بتواند بستر مناسبی برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی در استان فراهم آورد و گفت: الحمدلله اتفاقات خوبی در این استان افتاده و استاندار کرمانشاه به‌عنوان راهبر اصلی این نهضت، ان‌شاءالله گزارش‌های خوبی خواهند داد؛ ما هم از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده خواهیم کرد تا بخشی از مشکلات آموزشی و پرورشی استان را حل کنیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود به برخی برنامه‌های محوری این سفر اشاره کرد و گفت: در کنار این اقدامات، افتتاح بعضی پروژه‌ها را داریم، دیدار با معلمان برای ما بسیار مهم است و دیدار با مدیران آموزش و پرورش نیز از برنامه‌هایی است که در دستور کار داریم؛ قطعاً اتفاقات خوبی برای استان با حضور رئیس‌جمهور و مجموعه وزرا که یک تیم بسیار بزرگ در خدمت رئیس‌جمهور هستند، رقم خواهد خورد.

وزیر آموزش و پرورش این سفر را فرصتی ارزشمند برای شناسایی دقیق‌تر نیازهای استان و تسریع در روند تصمیم‌گیری‌های آموزشی دانست و از مردم کرمانشاه خواست با همراهی و صبر، دولت را در مسیر تحقق اهداف تحولی همراهی کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!