حالت تاریک
پنج‌شنبه, 09 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
شمار زائران عتبات عالیات در کرمانشاه افزایش یافت
مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه:

شمار زائران عتبات عالیات در کرمانشاه افزایش یافت

مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه با اشاره به اعزام ۱۸ کاروان زیارتی در ماه رجب به مقصد عتبات عالیات، گفت: در ماه رجب شاهد افزایش عزیمت زوار کرمانشاهی به کربلای معلی بوده‌ایم.

سعید کریمی‌خو در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به استقبال چشم‌گیر کرمانشاهیان از عزیمت به سمت کربلای معلی، اظهار داشت: از ابتدای دی‌ماه تاکنون تعداد ۱۸ کاروان ۴۰ نفره در ماه مبارک رجب برای اعزام به عتبات عالیات ثبت‌نام کرده‌اند که تعدادی مشرف شده‌اند و مابقی زائران هم تا آخر دی‌ماه اعزام می‌شوند.

وی افزود: این کاروان‌ها در استان کرمانشاه، شامل کاروان‌های ۶ روزه و ۴ روزه هستند که هزینه کاروان‌های ۴ روزه حدود ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و هزینه کاروان‌های ۶ روزه مبلغ ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.

مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه گفت: با توجه به نوسانات نرخ دلار، شرایط اقساطی اعزام به عتبات عالیات برای زائران وجود ندارد.

کریمی‌خو در ادامه خاطرنشان کرد: اعطای شرایط اقساطی ویژه به سفرهای هوایی تعلق دارد که در حال حاضر کرمانشاه اعزام هوایی ندارد.

وی با بیان اینکه اعزام‌ها از مرز خسروی انجام می‌شود، یادآوری کرد: تعداد ۲۲ دفتر زیارتی فعال وجود دارد که زائران می‌توانند برای ثبت‌نام به آن‌ها مراجعه کنند. 

کریمی‌خو در خصوص نحوه اعزام دانشجویان و دانش‌آموزان به کربلای معلی، گفت: متولی این موضوع سازمان حج و زیارت نیست، البته در این ایام هم به دلیل تداخل با امتحان دانشگاهیان و دانش‌آموزان فعلاً برنامه‌ای اعلام نشده است.

وی افزود: درصدد هستیم که استان کرمانشاه مقصد خروج زائران به عتبات عالیات باشد که در این رابطه چندین جلسه تشکیل شده و با توجه به رایزنی‌های انجام‌شده قول مساعد داده‌اند که استان‌های شمالی و شمال غربی کشور از مرز خسروی خارج شوند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!