حالت تاریک
سه‌شنبه, 31 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
پیش‌بینی تردد ۱۰ هزار زائر اربعین از خسروی
مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه مطرح کرد:

پیش‌بینی تردد ۱۰ هزار زائر اربعین از خسروی

مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه گفت: در ۲۴ ساعت اول ثبت‌نام در سامانه سماح، علی‌رغم تعطیلی روز جمعه بیش از ۱۰ هزار نفر از سراسر کشور مرز خسروی را برای عبور از مرز انتخاب کرده‌اند.

سعید کریمی‌خو در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: از روز جمعه، سامانه سماح برای ثبت‌نام سفر اربعین آغاز به کار کرد؛ در ۲۴ ساعت اول ثبت‌نام، علی‌رغم تعطیلی روز جمعه، بیش از یک‌هزار نفر از استان کرمانشاه برای سفر به کربلا ثبت‌نام کرده‌اند. 

وی افزود: بیش از ۱۰ هزار نفر از سراسر کشور مرز خسروی را برای عبور از مرز انتخاب کرده‌اند، با توجه به استقبال گسترده زائران، این آمار همچنان در حال افزایش است.

مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه، بیان کرد:  هدف این است که با ارائه اطلاعات دقیق به مسئولان، در برنامه‌ریزی بهتر برای مدیریت مرز خسروی کمک کنیم.

 وی همچنین توصیه کرد: تمامی کسانی که قصد سفر به اربعین را دارند، هرچه سریع‌تر در سامانه سماح ثبت‌نام کنند و اطلاعات خواسته‌شده، مانند تاریخ رفت و برگشت، شماره تلفن‌ها و مشخصات وسائل نقلیه را تکمیل کنند.

مدیرکل حج و زیارت استان کرمانشاه تأکید کرد: ثبت‌نام در سامانه سماح، همراه با پرداخت مبلغ ۱۴۰ هزار تومان برای بیمه، الزامی است؛ این مبلغ بیمه، تحت قرارداد شرکت بیمه معلم، در صورت بروز حوادث احتمالی در طول سفر، خدمات مناسبی را به زائران ارائه خواهد داد.

کریمی‌خو در پایان تصریح کرد: این خدمات تنها با تکمیل فرآیند ثبت‌نام در سامانه سماح و دریافت کد رهگیری معتبر به دست می‌آید و این اقدام از اهمیت زیادی برخوردار است تا در صورت بروز مشکلات، زائران بتوانند از حمایت‌های بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!