حالت تاریک
پنج‌شنبه, 03 مهر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
کرمانشاه ۴۸۰۰ مددجوی کنکوری دارد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه:

کرمانشاه ۴۸۰۰ مددجوی کنکوری دارد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه از فراهم شدن زمینه حضور ۴ هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو در دوره‌ها و آزمون‌های آمادگی کنکور با هدف ارتقای فرصت‌های آموزشی و تحقق عدالت تحصیلی خبر داد.

رضا طاهری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در آستانه سال تحصیلی جدید، کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با همراهی خیران نیک‌اندیش، اقدام به توزیع ۲۱ هزار بسته نوشت‌افزار در میان دانش‌آموزان نیازمند و تحت حمایت خود کرد؛ ارزش این بسته‌ها در مجموع نزدیک به ۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی هدف از این اقدام را ایجاد فرصت برابر آموزشی و کاهش دغدغه خانواده‌های محروم عنوان کرد. وی افزود: این بسته‌ها شامل اقلام ضروری نوشت‌افزار بوده و تلاش شده نیازهای اصلی دانش‌آموزان در آستانه مهرماه تأمین شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در کنار این کمک‌ها، کمیته امداد امام خمینی (ره) با اجرای برنامه‌های آموزشی متنوع، به دنبال ارتقای سطح علمی مددجویان است. 

به گفته طاهری، برای بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز زمینه حضور در کلاس‌ها و آزمون‌های آمادگی کنکور در استان فراهم شده است.

وی از اجرای طرح‌های فرهنگی و مهارتی در تابستان جاری نیز خبر داد و اذعان داشت: یک‌هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز در دوره‌های مهارت‌آموزی شرکت کرده‌اند و بیش از یک‌هزار و ۱۵۰ نفر نیز به اردوهای فرهنگی، تربیتی، زیارتی و سراسری اعزام شده‌اند که نقش مهمی در رشد شخصیتی آنان داشته است.

وی افزود: برنامه‌های اوقات فراغت نیز مورد توجه این نهاد حمایتی بوده و حدود ۴ هزار دانش‌آموز تحت حمایت در فعالیت‌های کانون‌ها، کلاس‌های تابستانی و برنامه‌های تربیتی مشارکت فعال داشته‌اند؛ این اقدامات در راستای غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان اجرا شده است.

طاهری با بیان اینکه کمیته امداد برای رشد تحصیلی دانش‌آموزان سرمایه‌گذاری ویژه‌ای انجام داده، از مردم نیکوکار خواست در پویش «جشن عاطفه‌ها» شرکت کرده و در تأمین مایحتاج تحصیلی دانش‌آموزان بی‌بضاعت، یاری‌گر این نهاد باشند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ۲۰ هزار و ۴۲۱ دانش‌آموز در مقاطع مختلف ابتدایی، متوسطه اول و دوم تحت حمایت کمیته امداد در سطح استان کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند که از این میان، بیش از نیمی از دانش‌آموزان در مناطق شهری ساکن هستند.

وی توضیح داد: جمعیت دانش‌آموزان ابتدایی شامل ۹ هزار و ۷۰۲ نفر است که از این تعداد، ۴ هزار و ۸۱۳ نفر دختر و ۴ هزار و ۸۸۹ نفر پسر هستند و حمایت تحصیلی از این گروه سنی از اولویت‌های اصلی کمیته امداد امام خمینی (ره) به شمار می‌رود.

طاهری با اشاره به اینکه در مقطع متوسطه اول نیز ۵ هزار و ۸۲۳ دانش‌آموز تحت پوشش قرار دارند، تأکید کرد: تلاش شده تا این نوجوانان از مشاوره تحصیلی، کلاس‌های تقویتی و برنامه‌های پرورشی مناسب بهره‌مند شوند تا زمینه ترک تحصیل کاهش یابد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه تصریح کرد: دانش‌آموزان متوسطه دوم نیز جمعیتی بالغ بر ۴ هزار و ۸۹۶ نفر را شامل می‌شوند؛ این گروه به‌خصوص در آستانه ورود به دانشگاه، بیش از پیش نیازمند حمایت‌های مشاوره‌ای و انگیزشی هستند و کمیته امداد تلاش دارد این بستر را برای آنان فراهم آورد.

طاهری ضمن قدردانی از همراهی مردم نوع‌دوست استان کرمانشاه، یادآور شد: این کمک‌ها، نه‌تنها سرمایه‌گذاری برای آینده تحصیلی فرزندان نیازمند است، بلکه گامی مؤثر در راستای پیشگیری از فقر آموزشی و تقویت عدالت اجتماعی در سطح جامعه خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!