حالت تاریک
چهارشنبه, 08 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
امام جمعه شهرستان سرپل‌ذهاب:

خانواده‌ها فرهنگ مصرف صحیح آب را ترویج دهند

امام جمعه شهرستان سرپل‌ذهاب با تأکید بر اهمیت مصرف بهینه آب، گفت: خانواده‌ها نقش مهمی در ترویج فرهنگ استفاده صحیح از آب دارند و رعایت این شیوه می‌تواند ضمن کاهش اسراف، بهره‌مندی جامعه از این نعمت الهی را تضمین کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی ساداتی در گفتگو با خبرنگار گروه صوت و تصویر شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با تأکید بر اینکه آب، مایه حیات و سرچشمه آبادانی زندگی بشر و همه موجودات زنده است، اظهار داشت: آب یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های الهی است و شایسته است انسان در برابر این موهبت ارزشمند، شکرگزاری واقعی داشته باشد. 

امام‌جمعه شهرستان سرپل‌ذهاب با اشاره به کاهش محسوس میزان بارندگی در سال‌های اخیر، افزود: امروزه بهره‌برداری بهینه از منابع آبی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای جامعه ما به شمار می‌رود؛ بنابراین باید از اسراف و استفاده بی‌رویه از آب خودداری و مصرف را بر اساس نیاز واقعی تنظیم کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!