حالت تاریک
یکشنبه, 12 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
تبلیغ، سلاحی مؤثرتر از هر جنگ است
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه:

تبلیغ، سلاحی مؤثرتر از هر جنگ است

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: برنده‌ترین سلاح انبیا، سلاح تبلیغ است، رسانه و تبلیغ می‌تواند کار نظام اسلامی را در سطح جهانی پیش ببرد و اهداف آن را محقق سازد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری، صبح امروز در دیدار با اصحاب رسانه کرمانشاه، به مناسبت سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سال ۱۳۵۹ ضمن تشریح جایگاه تبلیغ در اسلام، اظهار داشت: از مهم‌ترین علل تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی توسط امام راحل، توجه ویژه به امر تبلیغ بود؛ چرا که تبلیغ، اساس حرکت همه ادیان الهی و از ارکان اصلی رسالت پیامبران الهی است.

وی افزود: تبلیغ در لغت به معنای رساندن پیام است و مبلغ کسی است که حقیقتی را به دیگران منتقل می‌کند؛ خواه این حقیقت، اصول دین الهی باشد یا مقتضیات زندگی بشر؛ انبیای الهی، هم در زمینه ثابتات دینی و هم در حوزه متغیرات، تبلیغ را رسالت خود می‌دانستند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران نیز بر پایه اسلام و آموزه‌های توحیدی شکل گرفت و در نتیجه، از همان ابتدا تبلیغ و رساندن حقایق دینی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به مردم، محور اصلی فعالیت‌های انقلابی قرار گرفت و به عنوان رسالتی بزرگ تداوم یافت.

غفوری با اشاره به مفهوم صدور انقلاب اسلامی، گفت: این مفهوم برخلاف توهم برخی، صادرات کالایی نیست، بلکه رساندن حقایق عقلانی و وحیانی به ملت‌های تحت ستم و مظلوم دنیاست تا بدانند زندگی آزاد و الهی نیز ممکن است.

وی ادامه داد: ملت‌های مظلوم باید بدانند که می‌توانند از زیر سایه ظلم رهایی یابند و شخصیت انسانی و الهی خود را بازیابند و بر پایه دین خدا زندگی خود را سامان دهند و این، همان نقش تبلیغ است که پیامبران الهی نیز بر آن تأکید داشتند.

غفوری با اشاره به مخالفت مشرکان با تبلیغ پیامبر اسلام (ص) گفت: دشمنی‌ها زمانی آغاز شد که پیامبر (ص) حقایق را آشکار ساخت؛ آنان حتی پنبه در گوش تازه‌واردان می‌گذاشتند تا مبادا پیام او را بشنوند؛ زیرا از تأثیر کلام او واهمه داشتند.

وی افزود: پیامبر اسلام (ص) شب‌ها در خانه خود قرآن تلاوت می‌کردند و حتی برخی از سران مشرکان، شبانه و مخفیانه برای شنیدن آیات الهی به پشت دیوار خانه‌اش می‌آمدند که این، گواهی بر قدرت بی‌نظیر تبلیغ در جذب قلب‌ها است.

امام‌جمعه کرمانشاه تأکید کرد: برنده‌ترین سلاح انبیا، سلاح تبلیغ است و همین سلاح، امروز در جمهوری اسلامی ایران نیز به کار گرفته می‌شود؛ رسانه و تبلیغ می‌تواند کار نظام اسلامی را در سطح جهانی پیش ببرد و اهداف آن را محقق سازد.

وی با اشاره به تحولات اخیر رسانه‌ای در غرب گفت: زمانی در کشورهای غربی، کوچک‌ترین اعتراض به رژیم کودک‌کش صهیونیستی سرکوب می‌شد، اما امروز حقیقت ظلم‌هایی که علیه مردم غزه روا شده، از طریق رسانه‌های شرافتمند و حقیقت‌گو به جهانیان منتقل شده است.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه بیان کرد: بسیاری از رسانه‌های مستقل با نمایش واقعیت‌های جنایات رژیم صهیونیستی، تحولی بزرگ رقم زدند و امروز شاهد هستیم که در دانشگاه‌های مهم غرب، کمپین‌های حمایتی از فلسطین شکل گرفته و شرکت‌های صهیونیستی با تحریم‌های مردمی مواجه شده‌اند.

غفوری افزود: دانشگاه‌هایی مانند کلمبیا که محل تحصیل فرزندان مسئولان رده بالای آمریکایی است، امروز پیشتاز حرکت‌های ضدصهیونیستی هستند که این مهم، نتیجه همان تبلیغ و ابلاغ حقایق است که به گوش مردم جهان رسیده و بیداری ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: امروز بسیاری از جوانان در غرب، با تولید نماهنگ‌ها و محتوای ساده اما عمیق، نقش مهمی در ابلاغ حقیقت ایفا می‌کنند؛ آنان با دلسوزی و اخلاص، سخنان خود را منتشر می‌کنند و تأثیر شگرفی بر مخاطبان جهانی می‌گذارند.

امام‌جمعه کرمانشاه ادامه داد: امام خمینی (ره) از همان سال ۱۳۴۲ کار خود را با تبلیغ آغاز کرد و با مبارزه مسلحانه مخالف بود؛ اساس حرکت ایشان، بر روشنگری و تبیین استوار بود و سخنرانی‌های او لرزه بر اندام نظام طاغوتی انداخت.

وی گفت: تبلیغ، ابزار اثرگذار انقلاب اسلامی بود که توانست مردم را بیدار کند، اتحاد ملی را رقم زند، بصیرت را ارتقا دهد، و دشمن را به جامعه بشناساند؛ این مسیر با هدایت رهبری معظم انقلاب اسلامی همچنان ادامه دارد و بسیار مؤثر واقع شده است.

غفوری با یادآوری واقعه تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: در ساعات اولیه حمله، فضای ابهام و بلاتکلیفی در کشور حاکم بود اما رهبر معظم انقلاب اسلامی در همان ۲۴ ساعت اول با سخنرانی کوتاه سه‌ دقیقه‌ای، فضا را به اقتدار و حضور مردم در صحنه تبدیل کردند.

وی افزود: همان شب، که مصادف با عید سعید غدیر بود، خیابان‌ها مملو از جمعیتی شد که برای اعلام همبستگی و تجدید بیعت آمده بودند؛ اثر تبلیغی آن چند دقیقه، از هر اقدام نظامی مؤثرتر بود؛ این قدرت تبلیغ است که زمینه حماسه‌سازی و دفاع نظامی را نیز فراهم می‌سازد.

امام‌جمعه کرمانشاه خاطرنشان کرد: تبلیغ خالصانه، با نیت الهی، همان سلاحی است که دل‌ها را دگرگون می‌سازد؛ اگر تبلیغ برای خدا نباشد، فاقد تأثیر می‌شود، آنچه در دل مخاطب نفوذ می‌کند، قدرت خداوندی است که بیان خالص را مؤثر می‌سازد.

وی با اشاره به واقعه عاشورا گفت: کلمات حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) همچون عبارت «هیهات من‌الذله» تا امروز اثرگذار بوده و روح آزادگی و عزت را در ملت‌ها زنده نگه داشته است؛ این جمله، از هر سلاحی تأثیرگذارتر بوده و خواهد بود.

غفوری ادامه داد: رئیس‌جمهور آمریکا صراحتاً از ملت ایران خواست تا تسلیم شود اما این ملت، با الگوی حسینی، تسلیم‌ناپذیر است؛ تسلیم در قاموس اسلام جایگاهی ندارد و تبلیغ، این روحیه را در جامعه تقویت می‌کند.

وی به نقش تبلیغ در ایجاد انسجام نیز اشاره کرد و گفت: یکی از شگردهای دشمن، تبدیل اختلاف سلیقه‌ها به دوقطبی‌های خطرناک است؛ اگر جناح‌بندی‌ها به همکاری برای پیشرفت کشور منتهی شوند، سازنده‌اند؛ ولی اگر سبب تفرقه شوند، مخرب خواهند بود.

امام‌جمعه کرمانشاه تأکید کرد: اگر کسی عمداً یا سهواً اختلافات فکری را به دوقطبی‌سازی تبدیل کند، یا مأمور مستقیم دشمن است یا فریب خورده است و تنها راه پیروزی، انسجام، همدلی و تمرکز بر اهداف انقلاب و آرمان‌های شهدا است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها اعلام کرده‌اند که به جناح‌بندی‌ها اهمیتی نمی‌دهند، مگر آن‌که در خدمت نظام و پیشرفت کشور باشد؛ هر نوع استفاده جناحی از تبلیغ، خلاف مسیر انقلاب است و در زمین دشمن بازی‌کردن تلقی می‌شود.

وی با اشاره به نام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: این شورا باید همه ظرفیت‌های تبلیغی، رسانه‌ای، نخبگانی و فرهنگی کشور را هماهنگ کند تا پیام اسلام، انقلاب و نظام اسلامی به شکلی متحد به جامعه منتقل شود و دشمن نتواند رخنه‌ای ایجاد کند.

غفوری تأکید کرد: هنر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ایجاد وحدت در بین رسانه‌ها، نهادهای فرهنگی و نیروهای انقلابی است تا جامعه با انسجام در صحنه حضور یابد؛ این، تنها راه مقابله با فتنه‌ها و ترفندهای دشمن است.

وی گفت: امروز، دشمن خط مقدم نبرد را عرصه رسانه قرار داده است و ما باید در این میدان با تمام قوا وارد شویم؛ فعالیت رسانه‌ای و تبیینی، سنگین‌تر و مهم‌تر از میدان نظامی است و رسالت ما در این حوزه، از جنس جهاد است.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه، با قدردانی از فعالان رسانه‌ای استان کرمانشاه، گفت: شما سربازان خط مقدم جهاد تبیین هستید و مسئولیتی بزرگ بر عهده دارید، از خداوند می‌خواهم که توفیق، سلامت و برکت را برای شما و خانواده‌هایتان رقم بزند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با وحدت، همدلی و تلاش بیشتر در عرصه تبلیغ، صدور انقلاب اسلامی به سراسر جهان تحقق یابد و اذعان داشت: امروز که مردم جهان تصاویر رهبر معظم انقلاب اسلامی را در راهپیمایی‌ها بلند می‌کنند، این یعنی پیروزی تبلیغ و رسانه در نبرد جهانی.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!