حالت تاریک
چهارشنبه, 10 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
درصدد نصب پنل‌های خورشیدی برای بازنشستگان سپاه هستیم
دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه:

درصدد نصب پنل‌های خورشیدی برای بازنشستگان سپاه هستیم

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با اشاره به رسالت سپاه پاسداران و ارائه خدمت به پیشکسوتان سپاه، گفت: درصدد نصب پنل‌های خورشیدی برای بازنشستگان سپاه هستیم.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ سردار ضیاءالدین حزنی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در همایش پیشکسوتان جهاد و شهادت که در حسینیه ثارالله سپاه حضرت نبی اکرم (ص) برگزار شد، اظهار داشت: ما از سوی سپاه موظف شده‌ایم که در کنار مأموریت اصلی و اساسی خود، در موضوع پیشکسوتان و بازنشستگان نیز در چهار حوزه به سازمان بازنشستگان کمک کنیم.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه افزود: این چهار حوزه شامل اهدای یک سبد معیشتی در سال، تأمین لوازم‌التحریر برای فرزندان بازنشستگان، کمک به تهیه جهیزیه و نیز حمایت از مسکن بازنشستگان است. برای این منظور، مبلغی به ما اعلام شده و ما نیز با سردار جاهد چندین جلسه فوری برگزار کردیم تا این طرح در سراسر کشور اجرایی شود.

حزنی تصریح کرد: لازم است دوستان ما در درجه اول فهرستی از خانه‌هایی که در شهر و روستا نیاز به کمک دارند تهیه و ارائه کنند تا همانند کمک‌هایی که به عموم جامعه صورت می‌گیرد، این بخش نیز به شکل هدفمند دنبال شود. همچنین در موضوع جهیزیه، باید مشخص شود چه کسانی از میان بازنشستگان مشمول دریافت این کمک‌ها می‌شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر در برخی استان‌ها این طرح به‌صورت نیمه‌کاره آغاز شده و برخی دیگر هنوز شروع نکرده‌اند، اما آمادگی کامل برای اجرا از سوی ما وجود دارد و از طریق سردار جاهد پیگیری‌های لازم صورت خواهد گرفت تا بتوانیم در جلسات آتی گزارش شفاف و مؤثری به پیشکسوتان ارائه دهیم.

وی با اشاره به طرح پنل‌های خورشیدی گفت: موضوع دیگری که روز گذشته نیز در ساری مطرح کردم، موضوع نصب پنل‌های خورشیدی برای بازنشستگان است. این موضوع می‌تواند با بررسی و محاسبه دقیق صورت گیرد. ما برای کل جامعه کشوری مسئولیت داریم و آمار بالایی نیز در این حوزه وجود دارد. این طرح می‌تواند در قالب ارزیابی نیاز بازنشستگان اجرا شود.

سردار حزنی تأکید کرد: ما این اقدام را در قم آغاز کرده‌ایم و نتایج مثبتی نیز به‌دست آمده است. در این خصوص، می‌توان از زمین‌های بلااستفاده سپاه بهره گرفت و پنل‌ها در این زمین‌ها نصب شود. امکانات تولید شده نیز در اختیار بازنشستگان مورد تأیید سازمان قرار گیرد. پیشنهاد می‌کنم با مسئولان بازنشستگان جلسه‌ای برگزار شود تا زمینه‌های اجرایی این طرح بررسی شود.

وی در پایان گفت: ما زمانی سپاه را تأسیس کردیم که هیچ نداشتیم، اما امروز خدا را شکر می‌کنیم که در سایه حمایت‌های رهبر معظم انقلاب، بازنشستگان نیز از توجه و پشتیبانی برخوردارند. این مطالبی که عرض کردم هم از سوی مقام معظم رهبری به سردار سلامی و هم از سوی ایشان به بنده ابلاغ شده و موظفم که در سطح سپاه‌های کشور اجرایی و جاری سازم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!