ادارهکل اطلاعات استان کرمانشاه خبر داد:
بازداشت ۵۴ عامل اصلی اغتشاشات در کرمانشاه
ادارهکل اطلاعات استان کرمانشاه، از شناسایی و بازداشت ۵۴ عامل اصلی و چهار هسته تروریستی مرتبط با ضدانقلاب و رژیم صهیونی در این استان خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد» و به نقل از روابطعمومی ادارهکل اطلاعات استان کرمانشاه؛ ۵۴ نفر از عوامل اصلی (به اصطلاح لیدرهای) میدانی اغتشاشات در تخریب و آتشسوزی اموال و اماکن شخصی و عمومی شامل فروشگاهها، بانکها، اماکن دولتی و در مرکز استان و شهرستانهای آن شناسایی و دستگیر شدند و تعداد ۱۸۱ قبضه سلاح جنگی و ۲ هزار فشنگ مربوطه نیز از آنها کشف و ضبط شد.
شناسایی و دستگیری سه نفر از عوامل گروهکهای تروریستی ضدانقلاب خارج کشور به همراه دو قبضه سلاح جنگی، دستگیری هسته مسلح چهار نفره وابسته به مرتجعین سلطنتطلب از دیگر اقدامات سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان کرمانشاه بوده است.
ادارهکل اطلاعات استان کرمانشاه همچنین دستگیری سه نفر مرتبط با رژیم صهیونیستی فعال در اغتشاشات خیابانی و شناسایی و دستگیری چهار نفر از مرتبطین گروهکهای مسلح جدائیطلب فعال در آشوبهای خیابانی را از دیگر اقدامات این اداره در استان اعلام کرد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!