حالت تاریک
شنبه, 18 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
دشمنان از قوت جبهه مقاومت اسلامی هراس دارند
فرمانده سپاه ناحیه سنقر و کلیایی:

دشمنان از قوت جبهه مقاومت اسلامی هراس دارند

فرمانده سپاه ناحیه سنقر و کلیایی گفت: اربعین حسینی به‌عنوان نقطه قوت اسلام، با حضور میلیونی زائران از مذاهب مختلف، جلوه‌ای از وحدت امت اسلامی و اقتدار جبهه مقاومت را به نمایش گذاشته و همین شکوه، هراس دشمنان را برانگیخته است.

شهرام یاری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: اربعین از آثار و برکات حضرت زینب (س) است. ایشان ضمن انجام رسالت روشنگری‌، در اربعین به زیارت کربلا رفتند بر همین اساس اربعین، میدان تبیین قرار گرفت پس اربعین را مدیون حضرت زینب (س) هستیم که امروز می‌توان از آن به عنوان قوت اسلام و یک رسانه بی‌نظیر و قدرتمند عاشورا نام برد.

وی در ادامه افزود: این اجتماع میلیونی و راهپیمایی باشکوه برای اسلام نقطه قوت است. همه باید از حرکت مردم به سمت کربلا آن هم به سمت اوج قله افتخار، فداکاری و شهادت درس بگیرند. 

فرمانده سپاه ناحیه سنقر و کلیایی عنوان کرد: معرفت به امام حسین (ع) و عشق به ایشان، آن هم در شرایط امروز و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری جمعیت را در این نقطه جمع می‌کند. در این دنیای پیچیده، پرتبلیغات و پرهیاهو که بر بشریت حاکم است این حرکت اربعین در حال شکل‌گیری است، نظیر این حرکت در دنیا وجود ندارد و در تاریخ هم نیست.

به گفته یاری ما شیعیان افتخار داریم که پیرو امام حسین (ع) باشیم اما در این مراسم از همه مذاهب اسلامی حتی اهل سنت هم شرکت می‌کنند آن‌ها در مرز خسروی کرمانشاه نیز موکب‌هایی بر پا کرده‌اند. این معرفت به امام حسین (ع) است که این جمعیت را جمع می‌کند.

وی افزود: در رسانه‌های غربی به هیچ وجه به موضوع اربعین پرداخته نمی‌شود. در واقع آن‌ها توطئه‌ای به عنوان سکوت را در پیش گرفته‌اند.

فرمانده سپاه ناحیه سنقر و کلیایی با بیان اینکه پیام عاشورا کل فضای عالم را فرا گرفته است، بیان داشت: اربعین هر سال پرشورتر از سال‌های گذشته برگزار می‌شود، اکنون نیز اربعین بین‌المللی و جهانی شده است و البته جهانی‌تر خواهد شد.

وی افزود: در سال‌های قبل چنین گفته می‌شد که اربعین کار این دولت‌هاست. کدام دولت می‌تواند این همه جمعیت را از کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال و مرد و زن در این مسیر قرار دهد؟ نمی‌خواهند ببینند اتحاد مسلمانان در اربعین از نشانه‌های تمدن نوین اسلامی است.

یاری در ادامه با بیان اینکه اربعین مرز نمی‌شناسد، تصریح کرد: وقتی که تمدن شکل بگیرد که جزئی از  مراحل انقلاب اسلامی است یعنی مرزی وجود ندارد. اربعین نمونه همین تمدن است و دشمنان از آن می‌ترسند.

وی با بیان اینکه اربعین خود به جاودانه شدن نهضت حسینی منجر شد، گفت: دشمنان از این جمعیت اربعینی و از این قدرت اسلامی، خصوصاً از قوت جبهه مقاومت اسلامی، می‌ترسند از این شکوه، از این وحدت می‌ترسند. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!