حالت تاریک
یکشنبه, 08 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
به همت سپاه استان کرمانشاه برگزار شد؛

رزمایش فعالان فرهنگی «مثل مصطفی»

رزمایش فعالان فرهنگی «مثل مصطفی»

به همت معاونت فرهنگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) رزمایش فعالان فرهنگی با عنوان «مثل مصطفی» برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد، رزمایش باشکوه مثل مصطفی با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از سرشبکه‌های فرهنگی، فعالان عرصه جنگ نرم و مسئولان معاونت‌های فرهنگی و هنری نواحی مقاومت بسیج به مدت یک روز و در قالب کارگاه‌های مختلف برگزار شد.


نقش بی‌بدیل تفکر بسیجی در نیل به اهداف نظام

سرهنگ سعید بهشتی‌راد؛ معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم (س) استان کرمانشاه در آیین افتتاحیه این رزمایش به نقش بی‌بدیل تفکر بسیجی در نیل به اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی و حرکت‌های جریان‌ساز این تفکر در خط مقاومت پرداخت.

رزمایش مثل مصطفی زمینه‌ساز تقویت بنیه فرهنگی افسران جنگ نرم

گفتنی است سپهر توکل؛ معاون فرهنگی و هنری سپاه حضرت نبی اکرم (ص) نیز در حاشیه این رزمایش با اشاره به الگوبرداری از شهدای والامقام ایران اسلامی به‌ویژه شهدای کرمانشاه اشاره و عنوان کرد: این دوره مزین به نام شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده است.

وی برگزاری این رزمایش را زمینه‌ساز تقویت بنیه فرهنگی افسران جنگ نرم معرفی و ابراز امیدواری کرد که در ماه جاری همه نواحی مقاومت بسیج در سطح شهرستان‌ها نسبت به برگزاری چنین رزمایشی اقدام کنند.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!