حالت تاریک
جمعه, 05 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
شن‌های طبس مأموران خدا بودند
یک شکست تاریخی با دستان غیبی خدا؛

شن‌های طبس مأموران خدا بودند

حادثه طبس در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۹، شکست مفتضحانه آمریکا بود که با طوفان شن، مأموران ویژه کارتر را شکست داد و نماد امداد غیبی در دفاع از انقلاب اسلامی شد.

به گزارش گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ عملیات «پنجه عقاب» در ایران معروف به عملیات طبس؛ نام عملیاتی نظامی بود که توسط نیروی دلتا ارتش ایالات متحده در پنجم اردیبهشت ۱۳۵۹ برای آزادسازی آمریکایی‌های گروگان گرفته شده در سفارت ایالات متحده در تهران انجام شد. 

فرمان اجرای این عملیات از سوی کارتر، رئیس‌جمهور وقت آمریکا با اعلام کلمه رمز «بروید» صادر و در غروب روز پنج‌شنبه، چهارم اردیبهشت ۱۳۵۸ این عملیات آغاز شد، طی این عملیات ۶ هواپیما و هشت بالگرد آمریکایی برای آزادی ۵۳ گروگان آمریکایی در تهران وارد حریم هوایی ایران می‌شوند، در حین این عملیات سه بالگرد دچار نقص فنی شده و در نهایت عملیات با کشته شدن هشت نفر به علت وقوع طوفان شن در منطقه طبس و برخورد یک هواپیمای سی۱۳۰ و یک بالگرد سی‌اچ ۵۳ با یکدیگر کشته می‌شوند و پنج بالگرد هم روی زمین باقی می‌ماند و بقیه نیروها با پنج هواپیما خود را به ناو هواپیمابر نیمیتز می‌رسانند و عملیات به‌طور کامل شکست می‌خورد. 

امام خمینی (ره) پس از این واقعه فرمودند: «نباید بیدار شوند آن‌هایی که به معنویات توجه ندارند و به این غیب ایمان نیاوردند، (چه کسی) این هلیکوپترهای آقای کارتر را که می‌خواستند به ایران بیایند، ساقط کرد؟ ما ساقط کردیم؟ شن‌ها ساقط کردند، شن‌ها مأمور خدا بودند، باد مامور خداست». 

علت شکست آمریکایی‌ها در عملیات «پنجه عقاب» چه بود؟ آیا قدرت ارزیابی و نقشه آن‌ها برای حمله و آزادسازی نیروهایشان ضعیف بود؟ آیا امکانات و تجهیزات نظامی آن‌ها قوی نبود؟ چرا آمریکایی‌ها در واقعه طبس زمین‌گیر شدند؟ … و سئوال‌هایی از این دست که شاید ذهن انسان را به فکر فرو ببرد. 

واقعه طبس مصداق واقعی امداد الهی است

شهرام یاری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: واقعه طبس مصداق واقعی امداد الهی است و این سنت الهی است که هر کس دین خدا را یاری کند نصرت الهی شامل او می‌شود و نتیجه دشمنی‌های آمریکا ناکامی ست. 

فرمانده سپاه ناحیه سنقر و کلیایی افزود: پنجم اردیبهشت‌ماه سالروز گرامیداشت واقعه‌ای است که در آن سوره مبارکه فیل تفسیر و قدرت الهی متجلی و شکست مفتضحانه ارتش متجاوز آمریکا در تاریخ ماندگار شد، ارتشی که با تکیه بر تجهیزات و قدرت نظامی و اطلاعاتی خود با برنامه دقیق و پشتیبانی کم‌نظیر، دست به عملیاتی غافلگیرانه زد، اما غافل از آن که بنا به فرمایش حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) شن‌ها مأمور خدا بودند. 

وی در ادامه عنوان کرد: خداوند متعال این امدادهای غیبی را بارها و بارها به ملت ایران نشان داد، در جنگ تحمیلی هم امداد الهی محقق شد، این جنگ چیزی جز ناکامی برای دشمن به همراه نداشت. 

یاری بیان کرد: آمریکا در محاسبات خود در مورد ایران نمی‌تواند معنای خدا، شهادت و امامت را بفهمند و به همین دلیل است که همه محاسبات آن‌ها علیه ایران نادرست از آب در میاد و آن‌ها همیشه ناکام می‌ماند. 

فرمانده سپاه ناحیه سنقر و کلیایی در پایان تصریح کرد: امت اسلامی از اول انقلاب تاکنون دائم محک خورده است که آیا در خط اسلام در مسیر حق هستند یا خیر و خداوند هرگاه این ملت را محک زده، ملت سربلند بیرون آمده و اکنون نیز یکی از اساسی‌ترین وظیفه ما این است که برای دفاع از اسلام انقلاب و سرزمینمان تا پای جان پایه کار باشیم. 

واقعه طبس امداد غیبی الهی بود

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس جعفری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: یکی از وظایف مهم و خطیری که قرآن کریم بر عهده ما مسلمانان نهاده و بارها بر آن تأکید کرده، یادآوری نعمت‌های الهی است، در آیه‌ای از قرآن آمده است: «وَاذْکُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ»؛ یعنی نعمت‌های خدا را به یاد بیاورید. 

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه سنقر افزود: نعمت‌های الهی به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ ظاهری و باطنی؛ نعمت‌های ظاهری مانند چشم، دست، پا و دیگر اعضای بدن، نعمت‌هایی هستند که به وضوح قابل مشاهده‌اند؛ اما برخی نعمت‌ها، باطنی و پنهان‌اند؛ مانند امنیت، عقل و سلامتی؛ خداوند در این آیه به ما یادآور می‌شود که نعمات خود را به یاد آوریم، مخصوصاً آن هنگام که دشمنان قصد نابودی شما را داشتند و خداوند شما را از دست آنها نجات داد. 

وی تصریح کرد: خداوند به پیامبر (ص) می‌فرماید: «به یاد بیاورد و برای مسلمانان بیان کند که چگونه دشمنان قصد جانشان را داشتند، اما خداوند آنها را نابود ساخت و مؤمنان را حفظ کرد:؛ بنابراین باید تقوا پیشه کنید و بر خداوند متعال توکل داشته باشید. 

جعفری در ادامه بیان کرد: خداوند وعده داده است که اگر کسی دین خدا را یاری کند، خداوند نیز او را یاری خواهد کرد؛ چنان‌ که در قرآن آمده است: «إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ». این آیه نشان‌دهنده آن است که گاهی امدادهای غیبی الهی در راه یاری مؤمنان نازل می‌شود. 

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه سنقر تأکید کرد: اگر ما دین خدا را یاری کنیم، خداوند نیز با هر وسیله‌ای به یاری ما خواهد شتافت؛ برای مثال، هنگامی که گروهی قصد ترور پیامبر اکرم (ص) را در مکه داشتند، خداوند با امداد غیبی، از جمله تنیدن تار عنکبوت در دهانه غار، ایشان را از نقشه‌های مشرکان و منافقان نجات داد. 

وی خاطرنشان کرد: در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توطئه‌های بسیاری از سوی دشمنان داخلی و خارجی علیه نظام صورت گرفت؛ از کودتا گرفته تا فعالیت گروه‌هایی چون کومله و منافقین، جنگ، تحریم و… اما هیچ‌ یک از این توطئه‌ها به نتیجه نرسید و ناکام ماند. 

وی در پایان گفت: یکی از نمونه‌های بارز این امدادهای غیبی، حادثه طبس بود؛ حادثه‌ای که پس از جنگ تحمیلی و با دخالت مستقیم قدرت الهی رخ داد؛ در آن واقعه، خداوند با طوفان و شن‌های صحرای طبس، نیروهای متجاوز آمریکایی را در هم کوبید، همان‌ گونه که امام خمینی (ره) فرمودند: «ریگ‌های صحرای طبس مأموران خداوند بودند»؛ این نشانه‌ای آشکار از حمایت الهی از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران است.

واقعه طبس اثبات حقانیت انقلاب اسلامی

رقیه سالاری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: واقعه بزرگ طبس برای انسان‌های با بصیرت، نمادی روشن از حقانیت انقلاب اسلامی بود؛ چرا که در آن حادثه، نصرت الهی برای همگان آشکار شد؛ ریگ‌های کوچک صحرای طبس، به فرمان خداوند، مامور نابودی سپاه ابرهه زمان یعنی ارتش آمریکا شدند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه سنقر افزود: به تعبیر حضرت امام خمینی (ره)، دست‌های غیبی الهی، هواپیماها و بالگردهای آمریکایی را با طوفان‌های شنی در هم کوبیدند تا جهانیان بدانند که آمریکا در برابر نظامی که تحت حمایت خداوند است، ناتوان و عاجز است، نظامی که برای سربلندی و گسترش دین اسلام شکل گرفته و بیداری اسلامی در سال‌های آتی نیز ادامه‌دهنده راه آن خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به آموزه‌های قرآنی گفت: واقعه عبرت‌آمیز صحرای طبس، تفسیر روشنی از آیه شریفه «وَمَکَرُوا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ» است، این حادثه به شیاطین زمان نشان داد که در نبرد حق و باطل، پیشرفته‌ترین ابزارهای نظامی نیز در برابر اراده الهی و قدرت دین اسلام، بی‌اثر خواهند بود، چرا که «یدالله فوق أیدیهم».

سالاری در پایان با اشاره به شکست دشمنان داخلی و خارجی، از جمله منافقان و چارلی بکویت، فرمانده عملیات نافرجام طبس، عنوان کرد: تلاش‌های آنها برای ضربه‌زدن به نظام اسلامی ناکام ماند و رشادت‌های دلاورمردان این مرز و بوم، مانع از تحقق اهداف شوم آن‌ها شد؛ این واقعه، نمونه‌ای آشکار از شکست توطئه‌های دشمنان و تجلی اقتدار جمهوری اسلامی ایران در گذر زمان است.

به گزارش شبکه اطلاع‍‌رسانی «مرصاد»؛ حادثه طبس را می‌توان یکی از شاخص‌ترین جلوه‌های ناکامی دشمنان انقلاب اسلامی و مصداقی روشن از تحقق وعده‌های الهی دانست؛ شکست سنگین ارتش آمریکا، با وجود بهره‌مندی از تجهیزات پیشرفته و نقشه‌ای دقیق، بار دیگر نشان داد که در برابر ایمان، اتکا به خداوند و اراده ملت، ابزارهای مادی و قدرت‌های ظاهری رنگ می‌بازند.

از دل این واقعه، پیام‌هایی عمیق برای تاریخ و آیندگان بر جای مانده است: اول آن‌که قدرت حقیقی در دستان خداوند است و ملت‌هایی که با نیت الهی و در مسیر حق گام برمی‌دارند، مورد نصرت الهی قرار می‌گیرند، دوم آن‌که انقلاب اسلامی ایران از همان آغاز، نه صرفاً یک انقلاب سیاسی، بلکه جنبشی معنوی و برخاسته از بطن اعتقادات دینی ملت بود که توانست توطئه‌های داخلی و خارجی را با تکیه بر ایمان و مقاومت خنثی کند.

همچنین این رویداد، نمادی از بصیرت، مقاومت و توکل ملت ایران است؛ ملتی که در برابر دشمنان خود سر خم نکرد و با باور به امدادهای غیبی، توانست از آزمون‌های دشوار تاریخی، سربلند بیرون آید؛ امروز نیز یادآوری واقعه طبس، نه تنها یک وظیفه تاریخی بلکه منبعی برای الهام نسل جدید در مسیر ایستادگی، بیداری اسلامی و پاسداری از ارزش‌های انقلاب است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!