حالت تاریک
دوشنبه, 19 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
والیبال ایران به سوگ نشست
به مناسبت درگذشت صابر کاظمی؛

والیبال ایران به سوگ نشست

اعضای تیم ملی والیبال ایران پیش از بازی با بحرین، با تصویر صابر کاظمی و بازوبند مشکی، وارد زمین می‌شوند تا یاد او را گرامی داشته و همدردی خود را با خانواده و جامعه ورزش ابراز کنند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اعضای تیم ملی والیبال ایران پیش از آغاز بازی با تیم بحرین، با حمل تصویری از زنده‌یاد کاظمی وارد زمین شده و با بازوبند مشکی به میدان می‌روند تا همدردی خود را با خانواده وی و جامعه بزرگ ورزش، به‌ویژه والیبال، نشان دهند. 

صابر کاظمی، ملی‌پوش ۲۶ ساله والیبال ایران، چند روز پیش در کشور قطر دچار حادثه‌ای شد که جزئیات آن هنوز به‌طور دقیق اعلام نشده است؛ این حادثه موجب شد وی برای دریافت درمان به تهران منتقل شود، اما بامداد امروز چشم از جهان فروبست و ورزش ایران را در ماتم فرو برد. 

این فوت غم‌انگیز جامعه ورزشی کشور را در شوک و اندوه فرو برد و باعث شده است تا خانواده‌ها، ورزشکاران و مسئولان ورزشی ضمن ابراز تأسف، یاد و خاطره زنده‌یاد کاظمی را گرامی بدارند و پیام‌های تسلیت خود را به خانواده وی ارسال کنند. 

همچنین در مراسم پیش از بازی تیم ملی والیبال ایران با بحرین، بازیکنان با رعایت احترام و سکوت، لحظاتی برای یادبود این ورزشکار جوان ایستادند و ضمن ادای احترام، روح و تلاش‌های او را در طول دوران ورزشی‌اش ارج نهادند. 

ملی‌پوشان و جامعه ورزش ایران امیدوارند با حفظ یاد و خاطره صابر کاظمی، انگیزه و تعهد به ورزش حرفه‌ای و اخلاقی در میان ورزشکاران جوان افزایش یابد و همواره ارزش‌های انسانی و ورزشی او الگوی نسل‌های آینده باشد. 

منبع: تسنیم

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!