حالت تاریک
سه‌شنبه, 20 آبان 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
کنجد سفید محصولی کم‌آب و مقاوم است
مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب:

کنجد سفید محصولی کم‌آب و مقاوم است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گیلانغرب گفت: کشاورزان این شهرستان برای نخستین بار کنجد سفید را در ۷ هکتار از مزارع کشت کردند؛ این محصول به‌دلیل مقاومت بالا در برابر خشکی و نیاز آبی کم، می‌تواند درآمد کشاورزان را افزایش دهد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ عبدالرضا شاماری در گفتگویی اظهار داشت: کشاورزان شهرستان گیلانغرب برای اولین بار در سال زراعی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ اقدام به کشت کنجد سفید در سطح ۷ هکتار از مزارع کرده‌اند. 

وی با اشاره به رعایت اصول فنی در کاشت و داشت، افزود: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب، عملکرد این محصول در هر هکتار بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ کیلوگرم برآورد می‌شود. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گیلانغرب با بیان اینکه کنجد سفید به‌دلیل مقاومت بالا در برابر خشکی، نیاز آبی کم، ارزش اقتصادی قابل توجه و کاربرد گسترده در صنایع غذایی و دارویی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تأکید کرد: توسعه این محصول می‌تواند نقش مؤثری در تنوع‌بخشی به الگوی کشت و افزایش درآمد کشاورزان داشته باشد. 

شاماری خاطرنشان کرد: در سال زراعی آینده، سطح زیر کشت کنجد سفید دو تا سه برابر افزایش یابد؛ این محصول به‌دلیل درآمدزایی بالا، دوره رشد کوتاه و نیاز کم به آب، می‌تواند جایگزینی مناسب برای محصولات پرآب‌خواه مانند ذرت دانه‌ای باشد و در رعایت الگوی کشت کمک کند. 

وی در پایان گفت: دانه‌های کنجد منبع غنی پروتئین و دارای ارزش غذایی بالایی هستند؛ این گیاه در گرما رشد می‌کند و بهترین زمان کشت آن (کشت دوم) اوایل تیرماه است و برداشت آن از اواخر مهرماه آغاز می‌شود. 

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!