حالت تاریک
دوشنبه, 10 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
هندبال زنان ایران مقابل قدرت جهانی مغلوب شد
هندبال قهرمانی زنان جهان؛

هندبال زنان ایران مقابل قدرت جهانی مغلوب شد

تیم ملی هندبال زنان ایران در بیست و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی جهان، مقابل مجارستان، با اختلاف زیاد شکست خوردند و سخت‌ترین رقیب گروه B را تجربه کردند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ در ادامه بیست و هفتمین دوره مسابقات هندبال زنان قهرمانی جهان ۲۰۲۵ که به میزبانی مشترک آلمان و هلند برگزار می‌شود، تیم ملی هندبال بانوان ایران به مصاف مجارستان، یکی از قدرت‌های برتر جهان، رفت و با نتیجه ۴۷ بر ۱۳ شکست سنگینی را تجربه کرد. 

شاگردان سیائورا که سومین حضور خود در مسابقات قهرمانی جهان را به‌عنوان یکی از چهار تیم برتر آسیا تجربه می‌کنند، پس از شکست در گام نخست مقابل سوئیس، این بار مقابل سخت‌ترین رقیب گروه خود قرار گرفتند. 

مجارستان، دارنده مدال‌های جهانی و المپیک و پنجمین تیم برتر زنان جهان از نظر مدالی، نیمه اول را با نتیجه ۲۷ بر ۷ و نیمه دوم را با نتیجه ۲۰ بر ۶ به سود خود به پایان رساند و در نهایت با نتیجه ۴۷ بر ۱۳ ایران را شکست داد. 

در دیگر دیدار گروه B، سوئیس در یک بازی نزدیک با نتیجه ۲۵ بر ۲۴ سنگال را شکست داد تا در کنار مجارستان با دو پیروزی صدرنشین گروه شود. 

تیم ملی هندبال زنان ایران، آخرین بازی مرحله گروهی خود را دوشنبه، ۱۰ آذر ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه به وقت کشورمان مقابل سنگال برگزار خواهد کرد. 

در بازی‌های روز شنبه، تمامی چهار نماینده آسیا در مسابقات قهرمانی جهان متحمل شکست شدند؛ کره جنوبی ۳۴ بر ۲۳ برابر آنگولا شکست خورد، ژاپن با نتیجه ۳۱ بر ۲۷ مقابل رومانی بازنده شد و قزاقستان نیز با اختلاف زیاد مقابل نروژ مغلوب شد. 

تیم ملی ایران با ترکیب فاطمه خلیلی، زهرا افشاری، مینا وطن‌پرست، ساناز رجبی، حانیه کریمی، فاطمه مریخ، هدیه حافظ، ستاره رحمانیان، مژگان قهرمانی، نسترن گودرزی فراهانی، حدیثه نوروزی، عطیه شهسواری، آرزو کیانی آرا، بهار ایزدگشب، آسمان بدوی و سیده لیلا حسینی در این رقابت‌ها حضور دارد. 

کادر فنی و همراهان تیم شامل مریم رضائیان (سرپرست)، آنا کریستیانا سیائورا (سرمربی)، نشمین شافعیان و مریم فخری (مربیان) و اکرم حبیب‌لو (فیزیوتراپ) هستند. 

بیست و هفتمین دوره مسابقات هندبال زنان قهرمانی جهان ۲۰۲۵ از پنجم تا بیست و سوم آذرماه در دو کشور آلمان و هلند برگزار می‌شود. 

منبع: خبرگزاری مهر

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!