حالت تاریک
سه‌شنبه, 31 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
تشرف مشمولان ۸۶ به عتبات مجوز نمی‌خواهد
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه:

تشرف مشمولان ۸۶ به عتبات مجوز نمی‌خواهد

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ که قصد تشرف به زیارت عتبات عالیات را دارند از ششم تیرماه تا دوم شهریور ۱۴۰۴ از امکان سفر بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور بهره‌مند هستند.

مسعود همتی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از تسهیل در روند خروج از کشور برای برخی مشمولان خدمت وظیفه خبر داد و اظهار داشت: مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ که قصد تشرف به زیارت عتبات عالیات را دارند، نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور نخواهند داشت.

وی اعلام کرد: این تسهیل، ویژه آن دسته از مشمولانی است که قصد شرکت در مراسم‌های مذهبی ایام محرم و صفر به‌ویژه اربعین حسینی را دارند؛ این افراد می‌توانند در بازه زمانی تعیین‌شده، تنها برای یک‌بار و بدون مجوز از رده‌های انتظامی از کشور خارج شوند.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: بازه زمانی تعیین‌شده برای سفر این دسته از مشمولان از ششم تیرماه تا دوم شهریور ۱۴۰۴ خواهد بود و در این مدت، امکان تشرف به عتبات عالیات و کربلای معلی بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور فراهم شده است.

به گفته همتی، مشمولانی که در این بازه زمانی قصد خروج از کشور دارند، لازم است صرفاً برای دریافت گذرنامه به اداره گذرنامه مراجعه کرده و نیاز به مراجعه به رده‌های وظیفه عمومی برای دریافت مجوز خروج نخواهند داشت.

وی بیان کرد: همچنین مشمولان و خانواده‌های آن‌ها می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جزئیات این تسهیلات و سایر مقررات مرتبط با خروج از کشور، به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان وظیفه عمومی به نشانی http://www.vazifeh.police.ir مراجعه کنند.

همتی افزود: افزون بر آن، کانال اطلاع‌رسانی سازمان وظیفه عمومی در پیام‌رسان‌های داخلی مانند سروش، ایتا و روبیکا نیز فعال است و از طریق نشانی khabaresarbazi@ آخرین اخبار و اطلاعیه‌های مرتبط با سربازی و خروج از کشور در دسترس عموم قرار دارد.

این مقام انتظامی تأکید کرد: این امکان تنها یک‌بار و در محدوده زمانی مشخص ارائه شده و خارج از این بازه، مشمولان موظف به دریافت مجوزهای لازم طبق مقررات خواهند بود و هدف از این اقدام تسهیل در شرکت جوانان در آئین‌های معنوی است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!